8 Kasım tarihi itibarıyla CHP’li üyeler, 600 delegeyi seçmek için sandık başına gidecekken, il kongresinde yeniden aday olduğunu açıklayan Ahmet Kumbul, il başkanlığındaki iki yılını değerlendirdi.

CHP Antalya il Başkanı Ahmet Kumbul, partililerin gayretiyle Büyükşehir'i kazandıklarını kaydetti. Genel seçimlerde ve yerel seçimlerde İYİ Parti ile ittifak kurarak seçimlerin kazanıldığını dile getiren Kumbul, milletvekili sayısını koruduklarını, AKP ve MHP'nin milletvekili sayısının azaldığını söyledi.

Başarılı bir ittifak süreci yürüttüklerini anlatan Kumbul, "İttifak dışında demokrasi ve laik Türkiye'den yana olanlar herkes bize destek verdi. Antalya'da başarılı süreç geçirdik. Sürekli bir seçim dönemi geçirdik" dedi.

50 BİN ÜYE, 8 MİLLETVEKİLİ 

Erken seçim olmaması durumunda 19 ilçede yeni örgütlenme modeli üzerine ağırlık vereceklerini kaydeden Kumbul, "Muratpaşa'da kısmen bu modeli uyguladık. Örgüt içinde birlik ve beraberlik ruhunu artırmak istiyoruz. Bir arada olursak başarılı olacağımızı biliyoruz. Örgütü, 50 bin üyeyi bir aile haline getireceğiz. Hep beraber sahada çalışacağız. Gazipaşa'da üyemizin tırnağına taş değdiğinde Kaş'taki üyemizin canı yanmıyorsa bu işi başaramamışız demektir. Delegeler yeniden bize görev verirse yeni örgütlenme modeli ile Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımak istiyoruz. Antalya'da vekil sayımızı 8'e çıkarmak için sahada çalışacağız" diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim