Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Park ve Bahçeler Birimi, Alanya Merkez, Oba, Tosmur, Mahmutlar, Konaklı ve Türkler’de sorumluluk alanı içinde bulunan park, yürüyüş yolları, yeşil alan ve orta refüjlerde kış mevsimine hazırlanıyor. Bir taraftan ağaç ve fidanlara bakım yapılırken, diğer yandan bitkiler için yer düzenleme çalışmalarına başlandı.

 

YEŞİL ÇALIŞMA ALANYA’DA

Alanya Atatürk Bulvarı, Ahmet Asım Tokuş Bulvarı orta refüjünde bulunan palmiye ve diğer ağaçların mevsimlik budamaları yapılıyor. Öte yandan bazı ekipler de refüj, park ve kaldırımlarda bulunan çalı grupları, ağaç ve bitkilerde şekil budaması gerçekleştiriyor.    Çalışmalar Aralık ayına kadar Alanya genelinde devam edecek.

 

KEMER’DE FIRTINA ÖNLEMİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri Kemer Liman Caddesi’nde de kış bakımına başladı. Ekipler kış ayları yaklaşırken özellikle fırtınalı havalarda herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için ağaç dallarını budarken, aynı zamanda bakımlarını da yapıyor. Büyükşehir Park Bahçeler Birimi ekipleri, Kemer de rutin bakım ve temizlik çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyorlar.



Editör: TE Bilisim