İnşallah ‘bir iş kazasıdır’

Turgay Soyer’in açıklaması şöyle: “Antalyaspor hepimizi üzdü. Kendi sahamızda aldığımız ağır 6-0’lık Gençlerbirliği mağlubiyetinden sonra üzüntüden uzun süre kendime gelemedim, yazamadım. Ancak Fenerbahçe gibi büyük bir takımı İstanbul’da geçen hafta yendiğimizde yani kazandığımızda yazıyorsak, kaybettiğimizde de yazabilmeliyiz diye düşündüm.”

ADETA EKMEK KADAYIFI İKRAMI!

“Maça gelince henüz 1’inci dakikada Boffin gibi usta kaleciniz ayağındaki topu saçma bir şekilde rakip forvete kaptırırsa, stoperimiz Bahadır ayağındaki topu rakip forvete ikram ederse, skor daha ilk 25 dakika dolmadan 3-0 aleyhinize oluşursa bir de üstüne birkaç dakika sonra 10 kişi kalırsanız rakibinize adeta üzerinde kaymak bulunan ekmek kadayıfı ikram etmiş olursunuz. Maçın özeti budur. Demoralize olan takımın artık bu maçı çevirmek gibi bir şansı olamazdı. Zaten olmadı da, maç 6-0 bitti. Bülent Korkmaz ve takımımız olağanüstü bir talihsizlik yaşadılar. Büyük hata yapan iki futbolcumuz eminim ki kahroldular ancak atı alan Üsküdar’ı geçti bile.”

MAÇI BİZ HEDİYE ETTİK

“Gençlerbirliği iyi bir takım ama maçı biz hediye ettik. Bülent hocayı istifaya davet bir tepkidir ancak bu gerçekleri de göz ardı edemeyiz. Bülent Hoca’ya gelince iki yıldır solbeksiz idare eden bu takıma mutlaka bir solbek aldırmalıydı. Benim naçizane görüşümle Paul Mukariu bu takımda banko oynar hocam. Aatıf’ın halen form tutamamasının sorumlusu da herhalde bizler değiliz. 3-4 yıldır banko oynayan hiçbir yaratıcı özelliği bulunmayan Charles’i oyunda tutup, zorunlu taktik gereği de olsa çalışkan Ufuk’u oyundan çıkarmanızın da doğru olmadığını düşünüyorum.”

MAÇA İYİ HAZIRLANMADINIZ!

“Fenerbahçe maçının rehavetinden olsa gerek bu maça iyi hazırlanmadığınız bir gerçek. Yanlışları da söyleyebilmeliyiz. Ancak belirttiğim gibi olağanüstü bir durum yaşadık. Şimdi zorlu Sivas deplasmanı ardından Beşiktaş maçı var. Karalar bağlamanın bir yararı yok. Başka bir Antalyaspor da yok. İnşallah bu, ‘bir iş kazasıdır’ diyebileceğimiz bir maç olarak kalır. Biz Antalyasporuz. İyi günde kötü günde hep takımımızın yanındayız.” Kubilay ELDEMİRCİ

Editör: TE Bilisim