Antalya’da 2010 yılından bugüne özel kliniğinde sağlık alanında hizmet veren Dr. Figen Sayın Yıldıran, yeni adıyla Dr. Figen Health and Beauty kliniği açılışını ‘Güzellik ve Estetik Tesadüf Değildir’ sloganıyla gerçekleştirdi. Yeni kliniğin resmi açılış töreni, Muratpaşa İlçesi, Fener Mahallesi, Tekelioğlu Caddesi üzerinde bulunan Working Plaza’da düzenlenen kokteyle yapıldı.

Açılışa Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ve davetliler katıldı.


SAĞLIK OLMAZSA OLMAZIMIZ

Dr. Figen Sayın Yıldıran, güven, eğitim ve sağlığın hayatımız boyunca olmazsa olmazlarımız olduğunu ifade ederek, ”Birey olarak yaşamımızda önceliğimizi verdiğimiz sağlık, her geçen gün kaliteliyi artırarak, güven unsurunu da korumak zorundadır. Tıp alanında hep daha iyisi için her geçen gün fark yaratacak yeni teknolojileri de bu yeni klinikte sizlerin hizmetine sunmaktan onur ve gurur duyuyorum. Çünkü sizler, insanımız bunu fazlasıyla hakediyor. Burada amacımız ülkemizin dolayısıyla Dr. Figen Health and Beauty Kliniği’nin marka değerini daha da yukarı taşımak olacaktır.” diye konuştu.

KLINIĞE DAVET ETTI

Kurdele kesiminin ardından davetlilere yeni kliniği ve içerisindeki son teknoloji ile fark yaratan donanımlı cihazları tanıtan Dr. Yıldıran, ‘Güzellik ve Estetik Tesadüf Değildir’ sloganıyla yeni hedefler belirlediklerini anlatarak, başkanları ve konuklarını bazı cilt, vücut uygulamaları için kliniğe davet etti. 



Editör: TE Bilisim