BİRİLERİ YOL VERMİŞ!

35 senedir Antalya’da tiyatro yaptığını kaydeden Sürekli, ”Benim yerime oralarda tiyatro yapacağını iddia eden çocuklar var, onlar bir şeyler yapar. Ben tiyatroyu dışarıdan uzun yıllar tanıdığım arkadaşlarla yürütüyordum. Birçok arkadaşımız bizimle çalıştı. Kadromuz oyunlara göre değişiyordu. Kepez’de bugüne kadar tiyatro ile ilgili iyi şeyler yapmıştık. Neden böyle olduğunu çok fazla sorgulamıyorum. Artık bundan sonrası seyircinin takdiri. Bizim yerimize arkadaşlar iyi niyetle bir şeyler yapacak herhalde. Çünkü çok yeterli ve mükemmel olduklarını düşünüyorlar. Buna da yol vermiş herhalde baştaki insanlar” dedi.

TÜTÜNCÜ BENİM KARDEŞİM

Sürekli, “Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile herhangi bir sorununuz oldu mu?” şeklindeki bir soruya şu yanıtı verdi: “Ben Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü hakkında konuşmak istemiyor. O benim kardeşim ve arkadaşım. Onun için çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Benim görevden alınmam önemli değil. Nasibimizde ne varsa o olur. Biz hiçbir zaman Allah’tan başkasını boynumuzu eğmedik. Onun için hiçbir sıkıntı yok.”

SAHNEYE ÇIKARDIĞIM İSİMLER

Sürekli, tiyatroda sahneye çıkardığı bazı isimler tarafından ihanete uğradığını da ima ederek, “Kepez Belediye Tiyatrosu’nda zamanında kendilerini sahneye çıkardığımız bazı arkadaşlar var. İnsanlar zor ama tiyatrodaki insanlar çok daha zor. Dolayısıyla insanların kendini bilmesi lazım. Kendini bilmeyen insanlarla konuşmanın, tartışmanın bir anlamı yok” diyerek tepkisini diye getirdi.

Kubilay ELDEMİRCİ




 

 

Editör: TE Bilisim