2019-2020 sezonunda Berlin Döner Antalyaspor adıyla mücadele edecek olan kadın voleybol takımı, Berlin Döner’in açılışına tam kadro katıldı. Antalyaspor’dan yapılan açıklamaya göre, ilk maçını 13 Ekim Pazar günü Merinos ile deplasmanda oynayacak olan Filenin Akrepleri moral depoladı.

ÖNEMLİ SPONSORLUK

Berlin Döner Antalyaspor Kadın Voleybol takımı şube sorumlusu Alp Özel, Armas Global tarafından açılarak müşterilerine hizmet etmeye başlayan Berlin Döner’e bol kazançlar dileyerek, “Amatör spor branşlarında ve özellikle voleybolda bu tür sponsorlara çok ihtiyaç var. Kendilerine bize verdiği destek için teşekkür ederiz. Hem yönetimimizin, hem sponsorlarımızın ve daha önemlisi taraftarımızın bize olan güvenini boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İLK MAÇ PAZAR GÜNÜ

Berlin Döner Antalyaspor, sezonun ilk maçında 13 Ekim Pazar günü deplasmanda Merinos ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon elde ettiği 1. Lig’de oynama şansını başarıyla değerlendirmek isteyen Filenin Akrepleri, bugün Gaziantep’e giderek maç saatini beklemeye başladı. Talat Özkarslı Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Editör: TE Bilisim