Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AKP Kepez Belediye Başka adayı Hakan Tütüncü, yerel seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen açık hava mitinginde Duraliler Mahallesi sakinleriyle buluştu. Tütüncü, imar planıyla ilgili bilinmesi gereken gerçekleri anlattı ve yeni hizmetlerin müjdesini verdi.

Duraliler’e hizmet de yaptık gönül de kazandık”
Kepez Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Başkan Tütüncü, 10 yıllık görev süresi içerisinde Duraliler’de pek çok hizmet yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti. “Hizmete açılan Batı Çevre Yolu, mahalle ve bölgenin değerini artırdı. Söz verdiğimiz aile sağlığı merkezini Duraliler’e kazandırdık. Duraliler Okulu da dönemimizde kazandırdığımız önemli eserlerden birisi oldu. Sıcak asfalt, yeni yol, kaldırım ve park çalışmalarıyla mahallemizin temel belediyecilik hizmetlerini karşıladık.
Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirmek için de iyi günlerinde, kötü günlerinde Duralilerli hemşehrilerimin yanında oldum.  Duraliler ile et ve tırnak gibi olmayı Allah'a binlerce şükürler olsun ki başardık. Sadece hizmet ve eser yapmak değil, önemli olan kalplerde, gönüllerde yer edinebilmekti. Bu düşünce ile Duralilerli kardeşlerimle içli dışlı, dost ve kardeş olmaya önem verdik.”(Haber Merkezi)

 

 

Editör: TE Bilisim