İYİ PARTİ İl Başkanı Ahmet Aydın, Kepez İlçe Başkanlığına yapılan çirkin saldırıyla ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.İYİ Parti Kepez İlçe Başkanlığına yapılan saldırının büyük bir provokasyonun parçası olduğunu ifade eden Aydın, "Bizler Türk milliyetçiliğine gönül vermiş insanlarız. Kardeşlik hukukunu çok iyi biliriz. Fakat son dönemde bazı provokasyonlarla bizi sokağa çekmeye çalışıyorlar" dedi.

BU BİR OYUNDUR

Parti binasına yapılan bu saldırının Ülkücüler tarafından yapıldığına inanmadıklarını ifade eden Ahmet Aydın, "Yapılan bu saldırı Türk milliyetçilerini birbirine düşürmeyi hedefleyen ve bu ülkeyi karıştırmak isteyenlerin bir oyunudur. Bu hareketleri olsa olsa Türk milliyetçilerini birbirine düşürmek isteyen, art niyetli kimseler yapar. Kendini bilmezler yapar, kardeş kavgasının sonunu düşünmeyenler yapar. Biz kendilerine uymayacağız ama hakkımızı hukuk çerçevesinde savunacağız" şeklinde konuştu. Aydın, “Benim de içinde yetiştiğim, görev aldığım ve bu ülke için birçok genç yetiştirdiğim ülkü ocaklarından böylesi çirkin saldırıyı yapacak kişilerin çıkacağına inanmıyorum”dedi.

SÜKUNETİMİZİ KORUYACAĞIZ

Ülkü Ocakları tarafından yapılmış süsü verilen bu saldırının adli mercilere intikal ettiğini ve gerekli araştırmanın başladığını ifade eden Ahmet Aydın, şöyle devam etti: "Ben inanıyorum ki, bu saldırının altından çok farklı odaklar çıkacaktır.O yüzden partimize gönül vermiş kişilerin bu oyuna gelmemelerini ve sükunetlerini korumalarını istiyorum. Biz İYİ Partililer olarak ilkelerimizden taviz vermeden kardeşlik hukukuna uygun olarak hareket edeceğiz. Kurulduğumuz günden bu yana kimseyi kırmamaya ve kucaklamaya çalıştık. Bu tür provokasyonlar bizi bu yolumuzdan çıkaramayacaktır. Şer odaklarına vereceğimiz en iyi cevap sükunetimizi korumak olacaktır." Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim