Önce, CHP Antalya Milletvekili Ç. Osman Budak'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için ilave sandalye atılması noktasında karşı çıkması ile yaşanan sorun var. Budak, “Gidin Bilal'i kaldırın” diyerek görevlileri fırçalıyor. Düşünsenize, gelen bir kadın. Üstelik bir genel başkan. Hem de CHP'nin ittifak ortağı İYİ Parti'nin Genel Başkanı.

 

Bilal Erdoğan'ın da Akşener elini uzattığında ayağa kalkmaması ayrı bir kriz, Hangi sıfatla orada oturduğu ayrı bir kriz. Bitti mi? Bir de Altın Kemer takma krizi var. Vali Münir Karaloğlu'nun talebi ile Ali Gürbüz'e kemeri Bilal Erdoğan'ın takması var.  Kolay değil tabi. Geride bırakılan bir ittifak ortaklığı var ama, bir de işin şu an muamma olduğu “gelecek” boyutu var. AKP'yi devirebilecek isimlerle yola çıkarken AKP'nin öz evlatlarını kullananlar şimdi kıvranıyorlar.

 

Fotoğraflar, yaşanan protokol krizinden yaklaşık 1 saat önce çekildi. AKP'den istifa edip bir gecede “İYİ” olan Halil Öztürk'ün hali de hareketleri de tedirgin. “Malum mu oldu?” hayır. Kulağına sorduğumuzda “Güreş izliyorum. Sırıtayım mı?” karşılığını vermişti.

Nizamettin Özmen





Editör: TE Bilisim