Gültekin Gencer,  “2013-2016 arası 3 yıl Antalyaspor’umuza hizmet etmek nasip oldu tribünleri 1000 kişi ile teslim aldık 54000 passoligle teslim ettik. 50 yıllık tarihimizin en büyük transferi dünya yıldızı ETO’Oyu şehrimizin tanıtımına katkı sağlasın diye getirdik” ifadelerine yer verdiği sosyal medya paylaşımında,  başta büyükşehir olmak üzere hiç bir belediyeden maddi destek almadıklarını iddia ederek, “Expo döneminde destek verdik vadedilen hiç bir desteği alamadık. Dönemin seçilmişleri tam tersine destek verecekleri engellediler manevi destek vermekten geri kalmadılar. 13 milyon Euro’luk takım kurduk. Elimizdeki futbolcu değerlerini 2016 da satsaydık en az 20 milyon Euro gelir elde ederdik 89 milyon borçla kulübü devrettik” dedi..

TÜREL VE ÖZTÜRK’E SUÇLAMA

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk  ve babası Fikret Öztürk’ü işaret eden Gencer, şu iddialarda  bulundu : “İhtilalle siyaseten atanıp geldiler hem de futboldan bi haber kadroyla sadece geçmişten atalarının Mersin İdman Yurdu tecrübesi ve birikimlerine güvenerek ve sırtlarını dayadıkları Koç ailesine güvenerek. Çocuk(Ali Şafak Öztürk’ü kast ediyor) netice de, babasının(Fikret Öztürk) şahsi kefaletlerini kullanarak 42 milyon Euro’luk takım kurdu bizim paramız var dedi şehri kandırarak, Antalyaspor’umuzu batırdı. Kulübün olmayan parasını harcadı şehirden takımı kopardı . Gelirleri bitirdi hep şahsi gerekçe göstererek aba altından sopa gösterdiler”

KENDİ ETTİ KENDİ BULDU

Sosyal medya paylaşımında ‘Kendi etti, kendi buldu’ dediği eski Başkan Menderes Türel’e de suçlamalarda bulunan Gültekin Gencer, şu ifadelere yer verdi: "Çocuğun yaptığı borçların üstünü kapatmak Menderes  Başkan’a düştü. Çünkü kendi etti kendi buldu. 10 Ocak 2018'de genel kurulda  Cihan Başkan’ı (Bulut) göreve getirdi,- tüm borçları ben kapatacağım- dedi. Herkes alkışladı. Çocuk da  ta orada kendini kurtardı diye Menderes Başkan’a teşekkür etti ve çocuğa yaptığı borçlardan dolayı üstün hizmet plaketi teslim edildi. O günkü genel kurulda konuşmalarım kayıt altındadır. -Gençlerin geleceğiyle oynama Menderes Başkan- dedim -Cihan Başkan’ı 6 ay sonra göndereceksen atama yapma- dedim.  8 ay sonra dediğime geldi Cihan’ı gönderdi ve tekrar çocuğu göreve getirdi."

ŞEHRİN KAYNAKLARINA GÖZ DİKTİ

Gültekin Gencer, sosyal medya paylaşımında ‘çocuk’ diye söz ettiği Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün kentin kaynaklarına göz diktiğini iddia etti. Gencer, şunları söyledi: “Taraftarı arkasına alarak baba mesleğini Antalya’daki mevcut ve izin alınabilecek petrol istasyonu arazilerine el attı. Şehrin değerleri ile kendi borçlarını kapatmak için yetmedi, hafriyat işine el attı yönetimdeki hesap ve hafriyat uzmanı iki uzun adamla ama nafile çünkü herkes kendi derdinde (rantında). Bu iki uzun adamın birisi her dönemin adamı olma tecrübesi de takdire şayan alkışlanacak düzeyde her tekneye biniyor kaptanın kim olduğu önemli değil.”

ANTALYASPOR BATMADAN LİMANA DÖNER

Gencer, ‘Son sözüm baba’ya’ diye devam eden paylaşımında Antalyaspor Derneği ve Vakfı Başkanı Fikret Öztürk için şu iddialara yer verdi:  “Son çare Mersin İdman Yurdu deneyimli baba kulübe el koydu diyeceksiniz ki dernek ve  başkanı oldu ne alaka olur mu canım dernek başkanı olarak verdiği ilk demeç kulübün geçmiş borçlarını kapatacağız oldu demek ki A.Ş’den de sorumlu baba. Borçlar geçmişin borçları yani Cihan Başkan’dan önceki dönemin oğlunun borçları ne kadar olduğunu bizde. merak ediyoruz. Hiç bir suçunuz ve günahınız yok iki ayrı dönem yaşıyorsunuz . 1. Dönemde Türel ve yandaşlarının gemisine binen oğlunuzdu. 2. Dönemde siz olunca teknenin boyu uzadı malum boyları da uzun arkadaşların  Başrol oyuncuları kısmi aynı çünkü konularında profesyonel kişiler inşallah Antalyaspor’umuz aynı limana batmadan geri döner Mersin tecrübeli baba tekrar hata yapmaz. Maalesef modaya uydunuz. Kandırıldınız.” (Haber Merkezi)

 

 

 

Editör: TE Bilisim