Antalyaspor Kulübü Derneği'nin sahibi olduğu akaryakıt istasyonunun kiralama ihalesi dün Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Petrol Ofisi, Opet, Shell, BP ve Total firmalarının davet edildiği söylenen ihaleye tek katılımcı olarak OPET girdi. 5 Yıllığına açılan kiralama ihalesini 9 milyon 966 bin Lira bedel ile OPET kazandı.

 

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen ihale, Antalyaspor Kulübü Derneği 2. Başkanı Mustafa Yılmaz başkanlığında yapıldı. İhaleye, yönetim kurulu üyeleri Emin Hesapçıoğlu, Erhan Erdem, Aziz Çetin ile kulüp profesyonelleri katıldı. Kapalı zarf usulü gerçekleştirilen ihaleye katılan Opet Petrol İşletmeleri A.Ş., 5 yıl için peşin ödenmek üzere 6 milyon TL'lik teklif sundu. Komisyonun talebiyle ihale, 9 milyon 966 bin Lira’ya kadar çıktı.

 

CİRODAN PAY VERİLECEK

Noter ve basın huzurunda kapalı zarf usulü ile gerçekleştirilen ihaleye göre 5 yıl için peşin ödenecek 9 milyon 966 bin Lira’nın yanı sıra günlük 20 bin litrenin üzerindeki petrol satışının yüzde 2'si, günde 8 bin liralık market cirosunun üzerindeki cironun da enflasyon oranında yüzde 5'i Antalyaspor'a gelir olarak aktarılacak.

 

Nizamettin ÖZMEN

 

Editör: TE Bilisim