CHP üyesi ve gönüllüsü gençlerin katıldığı kamplarda Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi ve Gençlik Akran Temel Siyaset Eğitimi gerçekleştirildi. Kamplarda CHP Tarihi, Tüzüğü, Programı, Sosyal Proje Tasarımı, İletişim ve Seçmenle İlişkiler, Dünyada Sosyal Demokrat İdeoloji, Türkiye’de Sosyal Demokrat İdeoloji, Örgütlenme ve Dayanışma Anlayışı, Evrensel İnsan Hakları, Kadın Erkek Eşitliği, Basın Özgürlüğü, Dünyada İz Bırakan Devrimler, Çalışma Hayatı, Emek ve Sendikalar ile Atatürk’ü Anlamak konularında eğitimler gerçekleştirildi.

Kamplara eğitmen olarak Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre, Parti Meclisi Üyeleri Prof. Dr. Burhan Şenatalar ve Prof. Dr. Yüksel Taşkın, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Parti İçi Eğitim Sorumlusu 26. Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ve Parti Okulu Eğitmeni Av. Oya Tekin katıldılar.

Deneyim konuşuyor


Kampların en verimli bölümlerinden biri olan “Deneyim Konuşuyor” oturumlarında ise Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel görev yaptılar. Parti Okulu’nun genç yetenekli eğitmen kadroları da eğitimlere destek verdiler. “Eğlenerek Öğreniyoruz” başlığıyla düzenlenen Medyayı Anlamak, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Beden Dili Okuma ve Etkili Kullanımı, Harmandalı Zeybeği gibi çalışmalar gençlerin en çok hoşuna giden bölümlerdi. Kamplarda ayrıca ekip oyunları ve çeşitli turnuvalar da düzenlendi. Parti Okulu Gençlik Kampları Ağustos ayı içerisinde İzmir Karşıyaka’da devam edecek ve başvurular CHP Parti Okulu Sosyal Medya Adresleri üzerinden alınacak.(DHA)

 

Editör: TE Bilisim