Manavgat Boğaz Otel Plajı’nda 14 Temmuz tarihinde başlayan turnuvada 10 takımın kıran kırana mücadeleleri devam ediyor. 19 Temmuz Cuma gününe kadar yapılacak olan ön eleme maçlarının ardından 4 takım final için mücadele edecek. 21 Temmuz Pazar günü ise Plaj Futbol Ligi Mehmet İnci Etabı’nın şampiyonu belli olacak. Aynı gün içinde ödül ve madalya töreni de gerçekleşecek.

İLK GOL ALİHAN ÜNAL’DAN

Turnuvanın ilk gününde yapılan karşılaşmalar, Moddizayn 5 - Batı Koleji 8, Manavgat Koleji 2 – Bizim Takım & Aykut Ticaret 5, Cenaze İşleri 10 – Çakallıklı 1, Bosna Kahvecisi Özba Yapı 11 – Mateks Grup 3 şeklinde sonuçlandı. İkinci gününde yapılan karşılaşmalar, Starkom Elektronik 1 - Bosna Kahvecisi Özba Yapı 4, Mateks Grup 4 - Cenaze İşleri 9, Elektronik Market 6 - Manavgat Koleji 5, Bizim Takım & Aykut Ticaret 8 - Moddizayn 6 şeklinde sonuçlandı. Üçüncü gününde yapılan karşılaşmalar, Batı Koleji 3 - Bizim Takım & Aykut Ticaret 4, Çakallıklı 3 – Mateks Grup 10, Cenaze İşleri 5 – Starkom Elektronik 1, ayrıca şampiyonada 154 gol atıldı. İlk golü Batı Koleji takımından Alihan Ünal attı.

BAŞKAN SÖZEN’DEN DAVET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sporda öncü bir kent olmak için çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Başkan Sözen, “Kentimizi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle buluşturmak için çalışıyoruz. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar dilerken, Manavgat halkımızı da her gün saat 19.00 ‘da Boğaz Otel sahilinde başlayacak olan plaj futbolu müsabakalarını izlemeye davet ediyorum” dedi.(Haber Merkezi) 

Editör: TE Bilisim