Kepez Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Başkan Tütüncü, Yeni Mahalle İlkokulu 1-C sınıfı öğrencisi Ecrin Duran’a, verdiği davet sözünü de tuttu. Minik Ecrin, geçtiğimiz günlerde DokumaPark’taki Ramazan etkinliği alanında karşılaştığı Tütüncü’yü, “Başkanım bir gün sınıfıma gelir misin” sözleriyle Yeni Mahalle İlkokulu’na davet etmişti. Ecrin’e ziyaret sözü veren Tütüncü de, Ramazan Bayramı tatilinden sonra da sözünün gereğini yaptı.

Ziyaretiyle çocukları mutlu etti
Başkan Hakan Tütüncü, Ecrin Duran’ın okuduğu 1-C sınıfını ziyaret etti. Ziyaret karşısında büyük bir mutluluk yaşayan Ecrin ve arkadaşları, Tütüncü’ye çiçekle teşekkür ettiler. Ecrin, sevgisini anlattığı resimlerin ve ‘Hakan Abi, senin güzel kalbin olduğu için seni çok seviyoruz. Sen, bizlerin umudusun.’ yazılı notun olduğu kâğıdı da Tütüncü’ye verdi.
Başkan Tütüncü, ziyarette güzel bir sohbeti paylaştığı Ecrin ve arkadaşlarına yaz tatilinde okumaları için doğruluğun, dürüstlüğün, sevginin, iyiliğin, yardımseverliğin ve vatan sevgisinin anlatıldığı çocuk kitapları hediye etti.(Haber Merkezi)

 

 

Editör: TE Bilisim