YAZIK BU ÜLKENİN SAHİLLERİNE

Son 1 haftada beton dökülen İncekum sahiliyle ilgili herhangi bir değişiklik, herhangi olumlu bir gelişme yaşanmadığını kaydeden Şerif Kaya, “Yazık bu ülkenin sahillerine. Bir takım insanlar ve bu kadar saldırgan bir sermaye turizm yapma adına, sahillerimizi mahvediyorlar. Bundan daha ağır bir katliam olamaz. Devlet de bu kadar olaydan sonra hiçbir işlem yapmıyor. Bir vatandaş olarak bunu kınıyorum” dedi.  

BÖCEK’TEN İSTEKTE BULUNDU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten bu konuda çok basit bir isteği olduğunu aktaran Kaya, “Olayı yerinde incelemek üzere bir tane görevlendirme yapamaz mı? Mesela bir mühendis, bir mimar ya da bir çevreci gelip burada yaşananları yerinde göremez mi? Bu görevlendirme bir dakikalık bir iş. Belki biz keyfi olarak birine zarar vermek için bunları yapmış olabiliriz. Lütfetsin ve iki kişiye görevlendirsin ve yine işlem yapmasın. Ya da sayın başkan gelsin bir çayımızı içsin, yaşananları kendi gözleriyle görsün. Zaten beni kendisi iyi tanır. Sosyal demokrat bir yöneticinin, CHP’li bir yöneticinin bir farkını görelim” diye konuştu.

BİR HUKUK İHLALİ VAR

“İncekum Turizm Merkezi’nde bir hukuk ihlali olduğu çok açık” diyen Kaya, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz birinden bir avanta ya da bir paye istemiyoruz. Benim paraya ya da unvana ihtiyacım yok. Ben bu ülkeyi seviyorum ve bir vatandaş olarak içim acıdığı için bu çalışmaya yapıyorum. Burada bir hukuk ihlali olduğu çok açık. Ben ‘devlet uyuyor’ diyorum kimse bana ‘devlete hakaret ediyorsun’ demiyor. Neden demiyor? İşte o zaman insan karamsar oluyor. Bu tip olaylardan dolayı bu ülke vatandaşı olmaktan mutlu ve huzurlu değilim.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

Editör: TE Bilisim