Kepez Belediyesi, kurduğu iftar sofraları ve ev ziyaretleriyle Ramazan ayının yardımlaşma, paylaşma ve birliktelik ruhunu ilçede yaşatıyor. Başkan Hakan Tütüncü de Ramazan ayının ilk gününden itibaren haftanın üç günü gerçekleştirdiği ev ziyaretlerini Göksu, Beşkonaklılar, Baraj ve Gaziler mahallelerinde sürdürdü. Başkan Tütüncü, ilk olarak ofislerinde ziyaret ettiği Göksu, 4 mahallenin muhtarına, görevlerinde başarılar diledi.

YAŞLILARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Daha sonra 4 mahallede 25 ailenin evine giderek, taleplerini dinleyen ve karşılayan Tütüncü, özellikle bakacak kimsesi olmayan yaşlıları ziyaret etmeye önem veriyor. Başkan Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği yaşlıların evde sağlık hizmeti kapsamında tedavilerinin yapılmasını, gıda, ev temizliği gibi ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor. Yaşlılar ise ziyaret ile hatırlanmanın, ilgi ve alaka görmenin mutluluğunu yaşıyor. Başkan Tütüncü, Göksu Mahallesi'ndeki evinde Kore Gazisi Muzaffer Kayseri ve Meryem Kayseri'yi de ziyaret ederek, hayır dualarını aldı.

ORUCUNU HEMŞEHRİLERİYLE AÇTI

Başkan Tütüncü, ev ziyaretlerinin ardından akşam mesaisinde ise mahallelere kurdukları mütevazı iftar sofralarında Ramazan'ın bereketini hemşehrileriyle paylaşıyor. Atatürk Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında ise Tütüncü, 5 bine yakın hemşehrisiyle orucunu açtı. Başkan Hakan Tütüncü ve eşi yşe Tütüncü'nün ev sahipliği yaptığı Atatürk Mahallesi'ndeki iftar yemeğine, Kütükçü, Yavuz Selim, Çankaya, Kazım Karabekir ve Duacı mahallesi sakinleri katıldı. Haber Merkezi
   

 

 

 

Editör: TE Bilisim