Başkan Uysal, Ramazan ayı boyunca belediyenin ilçenin farklı mahallerde kurduğu iftar sofralarında komşularıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Uysal, orucunu bu kez Sedir Mahallesi sakinleriyle birlikte açtı. Mahallenin kapalı pazar yerinde düzenlenen iftara katılım yoğun oldu. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar, çocuklar için hazırlanan birbirinden eğlenceli oyunlarla başlarken mahalle sakinleri de sohbet ederek iftar saatini bekledi. İftar saatinin gelmesiyle Başkan Uysal ve mahalleli dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

Muratpaşa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, “Ramazanımız, milli bayramımız, dini bayramımız beraber. Açlığımız tokluğumuz, iyi ve kötü günümüz beraber. Tasada beraber, kıvançta beraber. Dünyanın neresinde ne olursa olsun Muratpaşa’mızda anca beraber kanca beraber. Allah birliğimizi beraberliğimizi hiç bozmasın” ifadelerine yer verdi.  Muratpaşa’da hep iyiliklerini konuşulduğunu belirten Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Başkasının kusurunu görürken gece gibiyiz, saygıyı iyiliği görürken güneş gibiyiz. Tıpkı, atalarımızın ulularımızın, büyüklerimizin dediği gibi. Muratpaşa’da ‘Şu ayrıdır, bu gayrıdır’ dediğimizi  hiç kimse duymamıştır. Muratpaşa’mızda siyasete, inanca, kültüre göre tercihe göre insan ayrımızı yaptığımızı hiç gören olmamıştır. Muratpaşa’da çocuklarımızı sevgi, saygı, paylaşma ve dayanışma iklimi içinde büyütüyoruz. Ne mutlu bize.”(Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim