Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 10-16 Mayıs günleri arasında kutlanan Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında iftar yemeği düzenledi. Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binasında düzenlenen iftar yemeğine Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Aktif Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Antalya Otistik Bireyler Derneği ve İşitme Engelliler Derneği temsilcileri ve üyeleri katıldı.   

Programda engelli vatandaşlar, kendileri onuruna gerçekleştirilen iftar etkinliğinde Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardılar. Etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Mehmet Karavural, kendilerini samimi ve içten karşılayan Başkan Semih Esen’e teşekkürlerini ilettiler.  

Konyaaltı Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, engellilere yönelik her türlü pozitif çalışmanın içinde olmaya gayret gösterdiklerini aktaran Başkan Esen ise, “Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek, güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, birçok başarı mucizesine şahit oluyoruz. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Kimsenin gelecekte engelli olmayacağının garantisi yoktur. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği de ihtiyaç sahibi engellilerimizin de her zaman yanında olacağız. 11 ayın sultanı Ramazan ayında siz özel kardeşlerimizle aynı sofra etrafında bir araya gelmenin de mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.(Haber Merkezi)

 

.

Editör: TE Bilisim