Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, KETOB ( Kemer Turistik Otelciler Birliği )  gibi kuruluşların desteği ile gerçekleşen etkinlikte, çocuklar için hazırlanan palyaço gösterileri, sihirbaz gösterileri gerçekleştirildi, müzik ile coşan engelli çocuklar ve gençler Dinopark’ı gezerek farklı bir gün yaşadılar.

Duyarlılığı arttırmak için düzenlenen etkinliğe Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir’de katıldı.

Duyarlılığı arttırmak için bu etkinlik düzenlendi!

Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe etkilikte yaptığı konuşmasında, “ Siz her şeyin en iyisine layıksınız. Şunu bilin ki, hem anneleriniz hem babalarınız için, hem öğretmenleriniz için hem de bizler için en değerli olan en kıymetli olan sizlersiniz. İyi ki varsınız, hepimiz sizi çok seviyoruz. Bu hafta tüm Türkiye’de, engelli demek istemiyorum, engelsiz haftası. Bu duyarlılığı arttırmak için bu etkinlik düzenlendi. Bu etkinlik kapsamında da emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bize bu etkinliğin yapılmasında kapılarını açan Dinopark’a çok teşekkür ediyorum. Bu konuda bir başka en fazla teşekkürü de fedakar annelere etmek istiyorum. Bu çocuklarımız sizlerin şefkati ile, sizlerin ellerinde büyüyor. Bizde devlet olarak, kaymakamlık olarak bu sevgili çocuklarımıza hayatlarının kolaylaştırılması adına elimizden gelen desteği yapmak isteriz” dedi.

Sözde değil, özde değil çalışmalar yapacağız!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da sözde değil, özde bir çalışma ile Kemer’de engelli bireylerin engellerini kaldırmak adına çalışmalar içinde olduklarını belirterek “Engelleri aşarak, engelsiz bir hayat yaratmak zorundayız. Arkadaşlarımız ile birlikte engelsiz bir hayatı nasıl gerçekleştiririz bunun için çalışıyoruz. Engelli arkadaşlarımızı bu hayata alıştırmak ve onları bu hayata kazandırmak boynumuzun borcu. Sözde değil özde bir çalışma içerisindeyiz”diye konuştu.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim