Antalya'nın turistik bölgesi Belek'te bulunan Regnum Carya Golf & Spa Resort sahibi Ali Şafak Öztürk'ün özel isteğiyle hazırlanan Animalia Dans ve Akrobasi Gösterisi, otel müşterilerinin beğenisini kazandı. Seans Organizasyon tarafından hazırlanan projede, Kolombiya, Arjantin, Brezilya, Ukrayna ve Rusya gibi ülkelerden 55 sanatçı yer alıyor.

İtalyan koreograf Jisley Garcia tarafından hazırlanan oyun, hayvanların gözünden dünyanın oluşumunu müzikal dilde anlatıyor. Rusya'nın sevilen şarkıcıları Anastasiya Zajharska, Ivan Honcharenko ve Ksenia Hohlia'nın da yer aldığı sanatçı kadrosu bir saat süresince dans ve akrobasi gösterileri eşliğinde oyunlarını sergiliyor. Sanatçıların kostümlerinin tamamı ise İspanya'da hazırlanarak Antalya'ya getirildi.

Projenin sadece Regnum'a özel bir gösteri olduğunu hatırlatan Seans Organizasyon kurucusu Halis Altay, gösteri hakkında bilgi verdi. Ekim ayı sonuna kadar haftada bir gün Animilia'nın sahneleneceğini söyleyen Altay, "Projeyi hayata geçirmemizi Regnum Carya sahibi Ali Şafak Öztürk istedi. Yurt dışında, özellikle Las Vegas'taki otellerde gördüğü şovları ve gösterilerin benzerlerinin kendi otelinde de olmasını istedi. Biz de Animilia'yı 8 ay süre çalışmanın ardından hayata geçirdik. İlk gösterisi çok beğenildi. Yüzlerce otel müşterisi gösteriyi ayakta alkışladı" dedi. DHA

 

 

Editör: TE Bilisim