BAŞKANIN YETKİSİDİR

Şahin, Akdeniz GERÇEK’e şu açıklamalarda bulundu: “Ben CHP Muratpaşa İlçe Başkanı başkanıyım. Burada partinin temayülleri var. Ben 30 yıldır partiliyim. İlçe başkanlarının belediye şirketlerinin yönetim kurulunda yer almasını tasvip etmediğimi daha önce söylemiştim. Ben girecek olsam Murapaşa’nın şirket yönetimine kendimi yazarım. Benim hiçbir ilçe başkanı ve diğer arkadaşlara hiçbir sözüm yok. Başkanın inisiyatifi ve yetkisidir.”

BANA TEKLİF GELMEDİ..

“Ben sadece ilçe başkalarının yönetimlere girmesi yanlış dedim. Çünkü bugüne kadar olan bir şey değil. Biz gruplarda belediye başkanının üzerindeyiz. Bizim belediye başkanının maaşlı personeli olmamız etik değildir. Ama belediye başkanı Ali’yi atar, Veli’yi atar bizi ilgilendirmez. Bana teklif gelmedi. Çünkü ben daha önce girmeyeceğimi söyledim. Doğru bulmadığımı belirtmiştim. Buna rağmen giren arkadaşlar oldu.”

CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız ve Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk’un ANET AŞ Yönetimi’ne girmesini isim vermeden eleştiren Şahin’in CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcıları arasında çok sayıda Muratpaşa Belediyesi çalışanı olması da parti içinde başka tartışmaları başlattı. Yöneticilerin belediye personeli olması konusunda etik tartışma yapmayan Şahin’in belediye şirketleri yönetiminde ilçe başkanı olması konusunu masaya yatırması adaylığını onaylamadığı Böcek’e mesnetsiz saldırı olarak algılandı. Nizamettin ÖZMEN

 

 

 

Editör: TE Bilisim