Muhittin Böcek Başkanlığı’ndaki Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yönetim yapılanması devam ediyor. Mesut Kocagöz’ün ANET Genel Müdürlüğü’ne getirilmesi başlayan yeni dönem yapılanmalarının Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç’in EKDAĞ’ın başına getirilmesiyle devam edeceği, Başkan Böcek’in seçim kampanyasında etkin görev alan Cem Oğuz’un ise Başkan Danışmanı olacağı bildiriliyor..
Antalya kamuoyu Büyükşehir Belediyesi’ndeki yeniden yapılanma sürecini yakından ve merakla izliyor. 31 Mart yerel seçimlerini rakibi AKP’li Menderes Türel’i geçerek kazanan CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yönetim kadrosunu belirlemede titiz davrandığı, başta şirketler olmak üzere belediyenin tüm birimleri ile ilgili olarak geniş çaplı bilgi edinmeye çalıştığı bildiriliyor. Büyükşehir Belediyesi’ne yakın kaynaklardan edilen bilgilere göre Genel Sekreterlik görevine getirilmesine kesin gözüyle bakılan Cansel Çevikol için İçişleri Bakanlığı’na gönderilen yazının yanıtı bekleniyor..

CEM OĞUZ DANIŞMAN OLUYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim kampanyasında etkin görev alan İnşat Mühendisleri Odası Genel yönetim Kurulu Üyesi Cem Oğuz’un Başkan Danışmanı olarak göreve başlaması için Oğuz’un kadrosunun olduğu Akdeniz Üniversitesi’ne yazılan yazının gelmesi bekleniyor. Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’nün Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirilmesi talebine olumlu yanıt vermesinden sonra Cem Oğuz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in danışmanı olarak resmen göreve başlayacak ve projelerin hayata geçirilmesi için kolları sıvayacak..

EKDAĞ’IN BAŞINA DİNÇ GELİYOR

Diğerleri gibi genel kurullarını gerçekleştirmekte olan Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden EKDAĞ’ın Genel Müdürlüğü’ne CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç’in getirilmesi bekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye şirketlerinin yönetimlerini yeniden şekillendirme çalışmaları kapsamında ilk aşamada ANET yönetimine CHP Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclisi Üyesi Mesut Kocagöz’ü ANET Genel Müdürü olarak atanması ile başlamıştı.  Mesut Kocagöz’ün eski görev yeri olan ALDAŞ Genel Müdürlüğü’nü de üstlenmesi bekleniyor.ANET yönetim kurulu ise CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, Başkan Böcek’in yakın çalışma arkadaşı, Konyaaltı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı emekli Emniyet Müdürü Edip Kemal Bahadır, Binali Efe, Mehmet Yurtseven ve Eğitimci Vahap Yılmaz’dan oluşmuştu. Büyükşehir Belediyesi’ne yakın kaynaklar,  Başkan Böcek'in eski görev yeri Konyaaltı'ndan  bazı isimleri Büyükşehir Belediyesi'ne taşımayı planladığı öne sürüyor.  Bu isimlerin başında, aynı zamanda Böcek’in yeğeni olan Bilgi İşlem Müdürü Cemil Böcek, Konyaaltı Belediyesi  Basın ve Yayın Müdürü Songül Zengin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ulutekin, Özel Kalem Müdürü Burcu Ay, Mali Hizmetler Müdürü Ramazan Demir bulunuyor. (Haber Merkezi)

 

 

 

Editör: TE Bilisim