CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,  bugünden itibaren Antalya için yeni bir dönem başladığını belirterek, “Antalya’nın sorunlarını ivedilikle çözerek, geleceğini kuracağız.  Hedefimiz Antalya’nın yaşam kalitesini yükseltip, Antalyalıların refahını artırmak” dedi..

Antalya gibi bir dünya kentinin belediye başkanı seçilmenin gurur verici olduğunu, halkın kendisine olan destek ve sevgisine layık olmaya çalışacağını belirten Böcek,”Birlikte yapacak gücümüz var dedik, birlikte çok iyi şeyler yapacağız. Antalyalı çocukların en iyi şartlarla yaşamı sürdürmesi, kadınların kendilerini güvende hissettiği, yarın kaygısı taşımadığı bir Antalya’yı hep birlikte kurağız” diye konuştu.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

Tüm Antalya’yı kucaklayan b.ir anlayışla işbaşı yapacaklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kimseyi ötekileştirmeyen bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Herkesi kucaklayan, hizmeti herkese eşit oranda götüren bir yönetim modelini hayata geçireceğiz. Antalya’nın kaynaklarını adil bir şekilde, Antalya’nın geleceğinin çağdaş bir anlayışla Antalya’ya kazandırmak için çaba göstereceğiz. Antalya’da herkes mutlu olacak, kimsenin gelecek endişesi taşımayacak.  Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız, Antalya’yı bir huzur ve refah şehri yapacağız” dedi.(Dilara AÇİKYİLDİZ)

 

Editör: TE Bilisim