Antalyayı, Gazipaşadan Kaş’a karış karış gezdiğini belirten CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, „Bu topraklarda geçim sıkıntısı var. Çünkü bu memlekette işsizlik var. Çiftçisi, besicisi, turizmcisi, esnafı, sanayicisi, işçisi, memuru yılmış, yorulmuş. Elleri öpülesi analarımız mutfakta dertli. Dolapları boş, mutfak yangın yeri olmuş“ dedi..

BİZ ANTALYA YA UMUT OLMUŞUZ

Muhittin Böcek,  gittiği yerlerde binlerce vatandaş tarafından sevgiyle, coşkuyla karşılandığı belirterek, şunları söyledi : “Bu buluşmalarda bir şey öğrendim. Biz gönüllerde ittifak kurmuşuz. Biz Antalyaya umut olmuşuz.  Bir umutla bize dertlerini anlatıyorlar. Dertlerine derman olmamızı istiyorlar. Herkes sadece kendi derdinde değil. Analar, babalar aslında çocuklarının geleceklerini güvence altına almaya çalışıyorlar. Biz bu umutları boşa çıkarmayacağız.“

REFAH DÜZEYİNİ ARTIRACAĞIZ

Böcek, „ Öncelikle Antalyalıların yaşam kalitesini artıracağız.  Halkın refah düzeyini artıracağız. Antalyada yerelden kalkınacağız. Yatırım yapacağız. Halk Mama, Halk Su, Halk Süt, Halk Yem ve Mezbaha için tesisler kuracağız. Bu tesislerde çalışması için insanlarımızı işe alacağız. İstihdam yaratacağız. Buradan çıkan ürünleri halkımızla buluşturacağız. Aile ekonomisine katkı sağlayacağız. Kısacası hem üreticiye, hem de Antalyalıya kazandıracağız“ şeklinde konuştu.

Yaklaşık 3,5 ay önce Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Muhittin Böcek, Gazipaşa’dan Kaş’a karış karış gezdi. Esnaf ziyaretleri, toplantılar ve mitingler yaptı. Gittiği yerler de ise binlerce vatandaş tarafından sevgiyle, coşkuyla karşılandı.   “31 Mart Yerel Seçimleri ile tüm Türkiye de olduğu gibi Antalya’da da bahar gelecek” diyen CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, 31 Mart itibariyle göreve seçilmesi halinde Antalya’da, Antalyalılar için büyük değişimlere imza atacaklarını söyledi. 

MUTFAK YANGIN YERİ OLMUŞ

Antalyayı, Gazipaşadan Kaş’a karış karış gezdiğini ifade eden Muhittin Böcek, şöyle konuştu; “Bu buluşmalarda ben bir şey öğrendim. Biz gönüllerde ittifak kurmuşuz. Biz Antalyaya umut olmuşuz. Neden umut olmuşuz? Çünkü bu topraklarda geçim sıkıntısı var. Çünkü bu memlekette işsizlik var. Çiftçisi, besicisi, turizmcisi, esnafı, sanayicisi, işçisi, memuru yılmış, yorulmuş. Elleri öpülesi analarımız mutfakta dertli. Dolapları boş, mutfak yangın yeri olmuş. Bir umutla bize dertlerini anlatıyorlar. Dertlerine derman olmamızı istiyorlar. Herkes sadece kendi derdinde değil. Analar, babalar aslında çocuklarının geleceklerini güvence altına almaya çalışıyorlar. Biz bu umutları boşa çıkarmayacağız. Öncelikle yaşam kalitesini artıracağız. Refah düzeyini artıracağız. Antalyada yerelden kalkınacağız. Yatırım yapacağız. Halk Mama, Halk Su, Halk Süt, Halk Yem ve Mezbaha için tesisler kuracağız. Bu tesislerde çalışması için insanlarımızı işe alacağız. İstihdam yaratacağız. Buradan çıkan ürünleri halkımızla buluşturacağız. Aile ekonomisine katkı sağlayacağız. Kısacası hem üreticiye, hem de Antalyalıya kazandıracağız.“

 

“SÖZ MUHİTTİN BÖCEK SÖZÜ“
HER İLÇEYE EKONOMİK KREŞ

“7
den 77ye herkesle ilgileneceğiz. Her ilçemizde ekonomik kreşler açacağız.“ diyen Muhittin Böcek, diğer bazı projeleri hakkında şunları söyledi“  

RAYLI SİSTEMİ PLANLI YAPACAĞIZ

“Antalyayı planlı, kurallı, kimlikli bir kente dönüştüreceğiz.“ Diyen Muhittin Böcek, 19 ilçeyi kapsayan ‘Ulaşım Ana Planı’ yapacaklarını söyledi. Bilimsel verilerle hazırlanacak bu plandan ne çıkarsa raylı sistem modelini de o plan doğrultusunda belirleyeceklerini dile getiren Muhittin Böcek,“Hafif raylı sistem, metro ya da monoray. Hangisi doğruysa. Toplu ulaşımı doğru çözeceğiz. Taşıyanı da, taşınanı da mutlu edeceğiz. Otopark sorununu bitireceğiz. Kaldırımlarımızı insanımıza geri vereceğiz. Biz, Antalyanın sadece yarınını değil önümüzdeki 50 yılını planlayacağız.“

ANTALYA’DA 12 AY TURİZM

Böcek, „ Ben sadece Konyaaltı‘nın değil Akdeniz Belediyeler Birliğinin de başkanlığını yaptım. Halen BATAB Başkanıyım. Ulusal olsun, uluslararası olsun fuarlara gideriz. Toplantılara katılırız. Turizmden gelir elde etmek isteyen ilçelerimizi dünyaya tanıtırız. Turizmcinin derdi nedir biliriz. Kış turizmini destekleyeceğiz. Kültür ve inanç turizmini akılcı politikalarla destekleyeceğiz. Demreyi yeniden ele alacağız. Biz Kruvaziyer Limanı Antalya Limanı’na yapacağız. Marinayı da Antalya Limanı’na yapacağız. Hem de mevcut limanımız yük limanı olarak faaliyetlerine devam edecek. İki sebeple. Hem Antalyanın parasını peşkeş çekmeyeceğiz hem de güzelim Lara Sahilini halkımızın elinden almayacağız. Konyaaltı plajını cennete çevirdik. Lara sahillerini de parklarla, yeşillikleriyle yeniden düzenleyip halkımıza armağan edeceğiz“ diye konuştu.

YERELDEN, KANKINACAĞIZ

Böcek, „Kırsalı önemsiyormuş gibi yapmayacağız. Gerçekten destekleyeceğiz. Kırsalda sosyal hayatı geliştireceğiz. Çok amaçlı salonlar ve sosyal donatı alanları yapacağız. Projelerimiz o kadar beğenildi ki, Menderes Bey de beğenenler arasında yerini almış. Bizim projelerimizi, seçime kısa süre kala, kendi projeleriymiş gibi halka sunuyor. Eğer isterse, ben kendisine yeni projeler konusunda yardımcı olurum. Bu konuda hiç endişe etmesin. 5 metreküp bedava su gibi başka güzel projelerimiz de var. Şunu da söylemekte fayda var, sadece proje açıklamakla da olmuyor. Projeleri açıkladıktan sonra, uygulamak da gerekiyor. Çok şükür bu konuda da benim alnım açık, yüzüm pak“ dedi..
SOSYAL YARDIMLAR GENİŞLETİLECEK

Böcek, şunhları söyledi : „Diyorlar ki Muhittin Böcek gelirse sosyal yardımlar bitermiş. İnsaf. Ben 20 yıllık belediye başkanıyım ama 17 yıldır da muhalefet partisinin belediye başkanıyım. Bu kadar hizmeti, bu kadar binayı belediyenin yani sizlerin paralarıyla yaptım. Halkın parasını müteahhitlere değil halka harcadım. Doğru projeler yaptım. Konyaaltı Belediyesinin günü gelmiş 1 kuruş borcu yok. Kısacası sosyal yardımlar azalmayacak. Aksine artarak devam edecek, 2 katına çıkacak. Mesela Antalyada Kira Destek Programı başlayacak. Dar gelirli belediyeyi yanında bulacak.

Dile kolay, çeyrek asırlık siyasi geçmişim var. Konyaaltı'nda 20 yıl aralıksız belediye başkanlığı yürüttüm. Antalyalı, Konyaaltı'nın 20 yılda nasıl Türkiye'de örnek gösterilen bir ilçe haline geldiğini çok iyi biliyor. Konyaaltı halkı bana 20 yıl boyunca güvendi, çok şükür bu güveni asla sarsmadım. Şimdi aynı güveni Antalya'da yaşayan sevgili vatandaşlarımızdan bekliyorum.

Son sözüm de belediye çalışanlarına. Şimdi belediye çalışanlarını korkutuyorlar. ‘Muhittin Böcek gelecek sizin maaşlar gidecek‘ diye. Böyle bir şey söz konusu değil. Daha teri soğumadan işçimizin parasını ödedik. Rahat olabilirler, rahat rahat Muhittin Böceke oy verebilirler. 31 Martta sandıklara gelin, mührü basın, oy verin. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim