Ramazan Bayramı’nda Adıyaman Belediye Mezarlığı'nı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sözlü saldırıya maruz kaldı. Bir vatandaş, “Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?” dedi. Fiziksel saldırı girişimini ve sözlü saldırıyı provokasyon olarak değerlendirilen partililer “Mayıs’ta bahar gelecek” mesajı verdi.

FuQiFaWWIAIIcXy

“SONUÇ DEĞİŞMEYECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, konuyla ilgili olarak, “Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik Adıyaman'daki provokasyon girişimini şiddetle kınıyorum. Seçimi kaybetme korkusuyla yaptırılan bu saldırılar asla hedefine ulaşamayacak. Ne yaparlarsa yapsınlar sonuç değişmeyecek. 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak” cümleleri ile Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

113268117_1753489724886252_4033714677875924020_o

“YOLUMUZDAN DÖNMEYECEĞİZ”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırı ile ilgili, “Tesadüf olmadığı, sistematik olduğu anlaşılan saldırılar bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Türkiye’nin hukuk, barış ve aydınlanma mücadelesini engelleyemeyecek. Bu saldırılar bir korkunun ifadesi. Çok korkmaları bu ülkeye 14 Mayıs'ta barışı, demokrasiyi, hukuku, sevgiyi, saygıyı getirmemizi önleyemeyecek. 13. Cumhurbaşkanı Adayımız, CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız” diyerek Genel Başkanı’na destek verdi.

84760_24994

Tohumdaki ihracat krizine çözüm! Tohumdaki ihracat krizine çözüm!

“HAKÇA DÜZEN KURACAĞIZ”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de mesajında “13. Cumhurbaşkanı Adayımız, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde inşa edeceğimiz aydınlık Türkiye’nin adımlarının önüne, hiçbir engel ve provokasyon geçemeyecek. Korku ve şiddet siyaseti, 15 Mayıs’tan itibaren yerini; daha barışçıl, adaletli ve hakça düzene bırakacak” dedi.

Arda KIR