Demre Belediye Başkanı olan ve yeniden aday gösterilen Süleyman Topcu'nun seçim afişi ilçede gündem oldu. Üzerinde Süleyman Topcu'nun fotoğrafının bulunduğu afişte, 'Topcu'yla gece dövüşsek sabah kahvaltıyı beraber yaparız. Avukatla dövüşürsek altı ay içeride yatarız' ifadeleri yer aldı. Cumhur İttifakı'nın adayı olan AK Partili Süleyman Topcu'nun afişindeki ifadeler Millet İttifakı adayı İYİ Partili avukat Okan Kocakaya'ya yönelik yorumlandı.

BUNLAR ADAMIN DERİSİNİ YÜZER

 Demre'deki siyaset gündemi afiş tartışmasıyla alevlenirken Süleyman Topcu, "Evet afişi ben astırdım. Afişin üzerinde yazan sözler doğru. Bana avukat deme, bunlar adamın derisini yüzer. Onun kim olduğunu bilen biliyor. Bir adamın evine icra götürdüler, 200 bin liralık malını 50 bin liraya aldılar" dedi.

TOPÇU İLE KAVGA EDERSENİZ DAYAK YERSİNİZ

Okan Kocakaya ise "İşte Demre'deki seviye bu. Halk bunu takdir edecek, değerlendirecek. Aslında söylediği sözlerle başkan kendisini tarif etmiş. Bunlar siyasi iddialardır. Bunların bir tanesini ispat etmeyen adam müfteridir. İftira edilmesi, o işin gerçek olduğu anlamına gelmez. 31 Mart akşamının korkusu sardığı için bunları söylüyor. Biz de onunla ilgili birçok şeyi iddia ederiz. Ama hiçbir zaman onun seviyesine inmeyiz. Ben de söyleyeyim; benimle kavga ederseniz oturur sohbet edersiniz, Sayın Başkan ile kavga ederseniz dayak yersiniz. Bunun örneği o kadar çok ki" diye konuştu. DHA

Editör: TE Bilisim