Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Muratpaşa Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Muratpaşa Belediye Başkan adayı Uysal, KESK ve DİSK’e bağlı sendikaların yöneticileriyle buluştu, Alevi dernek ve vakıflarını ziyaret etti.

Muratpaşa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, sendikalarla buluşmasında Başkan Uysal, Muratpaşa’da insanların birbirini sevdiği, bir arada yaşamaktan onur duyduğu büyük bir insanlık idealinin, Türkiye’ye yayılabilecek bir hayalin peşinde mücadele ettiklerini söyledi. Bu mücadeleye Antalya’daki emek örgütlenmelerinin sahip çıkıyor olduğunu görmenin kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Başkan Uysal, “Yaptığımız her şey, asfalttan sosyal hizmetlere, önemli günlerde toplumu bir araya getiren bütün faaliyetlerimize kadar hepsi insanca koşullarda bir kent kültürü üretebilmek içindir” dedi.

Başkan Uysal, sendikalarla buluşmasının ardından Alevi Kültür Dernekleri, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Antalya Tahtacılar Deneğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Uysal, “Biz daha insani koşullarda yaşayan, üreten ve paylaşan, birbirine karşı önyargılı olmayan seven sayan kenetlenmiş, barışçıl bir toplum ve kamu düzeni için mücadelemizi veriyoruz” dedi.  Toplumun her anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ve sürecin ciddi değişimlere gebe olduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Muratpaşa’mız özelinde bizim dünya görüşümüzü ve yaşam felsefemizi yansıtan hizmetlerimiz toplumun bütün kesimlerinde çok ciddi karşılık bulduğunu görüyoruz. 31 Mart’ta da bunun sandığa yansıyacağını bu vesileyle Muratpaşa ve Büyükşehir belediyelerini beraber kazanacağımızı düşündüğümü belirtmek isterim.”(Haber Merkezi)

 

 

Editör: TE Bilisim