TÜRK-İŞ İl Temsilciliği’ndeki ziyarete, TÜRK-İŞ Antalya İl Temsilcisi ve YOL-İŞ Sendikası Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Cemil Ünal, TOLEYİS Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Şube Başkanı Cemalettin Kelten, Tarım-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Feyzi Özer, Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ, Muratpaşa İlçe Başkanı ve Aksu Belediye Başkan adayı Recep Deveci, Öncü Gençlik İl Başkanı Oğuzhan Kapçak, Öncü Gençlik İl yöneticisi Baran Karabulut ile Yol-İş Sendikası Antalya Şube Genel Sekreteri Ali Özkan ve diğer yöneticiler katıldı.

“HER YERİ ÖRGÜTLEYECEĞİZ”

Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, TÜRK-İŞ Antalya İl Temsilcisi ve YOL-İŞ Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Cemil Ünal, ziyaretlerinden ötürü Vatan Partisi heyetine teşekkür ederek, sendikal yaşama önem verilmesini istedi. Tüm Türkiye’nin ve Antalya’nın sendikalı ve örgütlü hale gelmesini istediklerini söyleyen TÜRK-İŞ İl Temsilcisi Ünal, “İşçi sınıfının tüm işyerlerinde örgütlü hale gelmesi için çaba gösteriyoruz. Örgütlenmeler yapıyoruz. Siyasilerden de böyle bir destek istiyoruz” dedi.

“YENİDEN ÜRETECEKLER”

Öte yandan, Vatan Partisi İl Başkanı Rıza Türkmendağ ise, seçimlerden başarılı çıkmaları halinde Toroslardan Akdeniz’e kadar üreten bir Antalya’yı kuracaklarını belirterek, şunları kaydetti: “Antalya’da geçmiş yıllarda özelleştirme adı altında talan edilen Dokuma, Pil Fabrikası, Yağ Fabrikası, ORÜS vardı. Antalya’nın hayat damarları olan ve kapatılarak ekonomiden çektirilen tüm bu üretim araçları yeniden üretime başlayacak ve kent yaşamına yeniden can verecekler. İşçiler yine tezgahları dolduracaklar. Yeniden örgütlenecekler.”(Haber Merkezi)

 

 

 

Editör: TE Bilisim