CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı ve CHP-Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen’le birlikte İbrahim Sözen ve Antalya Caddeleri’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Muhittin Böcek ve Şükrü Sözen’e gezilerinde CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı, Millet İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları, CHP ve İYİ Parti yönetimleri ve seçim komitesi üyeleri, CHP ve İYİ Parti kadın kolları, gençlik kolları da eşlik etti.

CADDELERİ GERİ VERECEĞİZ

Böcek, cadde ziyaretlerinden sonra Manavgat halkına “İttifakımızın kıymetli yöneticileri ve Belediye Başkanımız Şükrü Sözen ile birlikte Manavgat’taki esnaflarımızı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduk. 10 yıldır gece gündüz demeden çalışan bir kardeşimdir Şükrü Başkan. Şükrü Başkanı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sevgili Manavgatlılara şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Manavgat’ta Şükrü başkanımızla beraber, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da sizlerin ve STK’ların katkısıyla Manavgat’ımızı geleceğe taşıyacağız. Caddelerini, sokaklarını alanlara karşı da hepsini geri vereceğiz ve Manavgat’ımızı hep beraber yöneteceğiz. Antalya’mızın geleceği ile ilgili 25 yıllık deneyimimizi birleştirerek Manavgat’ı en yükseğe taşıyacağız” dedi.

TAŞIYAN DA TAŞINAN DA MEMNUN OLACAK

Vatandaşların Böcek ve Sözen’e ilgisi ise büyük oldu. Böcek ve Sözen, gezi sırasında taksi durağını da ziyaret ederek davet üzerine yemeklerine ortak oldu. İki başkanın mütevazı davranışları ve halkla olan samimiyetleri büyük takdir topladı. Taksi durağında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, kent için ulaşım konusunda müjdeli haberler verdi. Antalya’nın 19 ilçesi ile bütünleşen bir Ulaşım Master Planı hazırlayarak hayata geçireceklerini belirten Muhittin Böcek, “Bu güne kadar Ulaşım Master Planı konusu hep söylemlerde kaldı. 7 ilçeyi kapsayan planlar kısır kaldı. Biz Ulaşım Master Planını 19 ilçemizde yapacağız. Bu planı, ‘ben’ diyerek değil, ‘biz’ diyerek yapacağız. Aynı zamanda ulaşım sektörümüzde bu güne kadar mağdur olmuş, otobüsçüler, servisçilerimiz ve taksicilerin de görüşü doğrultusunda yapacağız. Sadece bir taraf memnun olmayacak. Taşıyan da taşınanlar da memnun olacak” dedi. (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim