Konyaaltı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, 23 Şubat Cumartesi günü (yarın)sat 14.00’da proje lansmanını yapacak.

Böcek, seçimi kazanması halinde Antalya'ya yapacağı projelerin tanıtım toplantısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da geleceğini twitter hesabından duyurdu. Böcek’in Proje Tanıtım Toplantısı, Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapılacak.

Kılıçdaroğlu'nun geleceğini duyuran Böcek, “Değerli hemşehrilerim, heyecan duyduğum bir haberi paylaşmak isterim. Üzerinde titizlikle çalıştığımız projelerimiz hazır. Cumartesi günü 7'den 77'ye hazırladığımız projeleri sayın Kılıçdaroğu'nun da katılımlarıyla açıklayacağım" dedi

Öte yandan Kılıçdaroğlu, Böcek’in proje tanıtım toplantısı için Antalya’da olacağı için CHP Parti Meclisi’nin(PM)yarın saat 14.00’da 12 üyenin talebiyle yapılacak olağanüstü toplantısına katılamayacak. CHP Antalya İl Başkanlığı da Kılıçdaroğlu'nun katılacağı Antalya programını üyelerine duyurdu.(Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim