Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi'nin yeni yönetimi, AKRA Barut Otelde düzenlenen bir toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda söz alan MÜSİAD Antalya Şubesi'nin yeni başkanı Boğaçhan Göksu, kendisini tanıttı. Osmanlı Kahvesi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğünü kaydeden Göksu, aynı zamanda Organize Sanayi‘de üretim tesislerinin bulunduğu ve ihracat yaptıklarını ifade etti.

ÜLKEYE DÖVİZ SOKMALIYIZ

Göksu, MÜSİAD’ın derdi olan insanın derdini dile getirmek adına kurduğu bir dernek olduğunu belirterek, “MÜSİAT Antalya Şubesi olarak göreve geldiğimizde hemen bir çalışma yaptık. Öncelikle hedefimiz Türkiye ve Antalya’ya döviz sokmaktı. Bunun bilinci içerisindeydik. Çünkü ülkesine döviz sokan iş adamı bu vatana en büyük hizmeti yapan iş adamıdır. 2019 için en büyük ticari faaliyetimiz, en büyük projeksiyonumuz ihracat ve markalaşma olacak. Çok iyi yaptığımız şeyleri markalaştırarak, pekiştirerek katkı sağlamak istiyoruz. Yani ihracatta vazgeçilen değil vazgeçilmez olan olmak istiyoruz” dedi.

TANZİM SATIŞLA İLGİLİ YORUM YAPMADI

Boğaçhan Göksu, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Göksu, bir soru üzerine, sebzedeki tanzim satışları takip ettiklerini ve bu konuda komisyoncularla istişare içinde olduklarını kaydetti. MÜSİAD Başkanı Göksu, "Umarım çiftçi ve komisyoncular için hayırlısı olur. Sonuç hakkında yorum yapamıyoruz" diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

Editör: TE Bilisim