Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Sözen’in eşi Hatice Sözen, oğlu İbrahim Sözen ve kızı İrem Sözen’in, 1.5 aydır yürütülen seçim kampanyası boyunca gece gündüz, aralıksız olarak canla başla çalışmaları dikkat ve takdir topluyor.  Güler yüzlülüğü, halkla kurduğu iletişim ve mütevazı kişiliği ile bilinen Hatice Sözen, eşini bu güne kadar gittiği 70 mahallede hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Her gidilen mahallede Hatice Sözen’e özellikle kadınlar büyük ilgi ve sevgi gösteriyor. 

YAĞMUR ÇİZMELERİNİ ÇEKİP DAĞ BAYIR GEZİYOR

Manavgat Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, ayaklarına yağmur çizmelerini çekip, soğuk, yağmur, çamur demeden kapıları bir bir çalarak eşine destek isteyen Hatice Sözen, çalışmalarıyla büyük beğeni topluyor. Başkan Sözen’in üniversite eğitimini sürdüren oğlu İbrahim Sözen ve üniversite sınavına hazırlanan kızı İrem Sözen de okullarından arta kalan zamanlarda anne ve babalarının yanında olarak seçim çalışmalarına ellerinden geldiğince destek veriyor. Başkan Sözen’in köy gezileri öncesinde mahallelerde kapıları tek tek çalıp broşür dağıtan, köylünün dertlerini dinleyip çözüm noktasında yardımcı olmaya çalışan Hatice Sözen, çat kapı ev ziyaretlerine de eşlik ediyor.

MANAVGAT’IMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkanın eşi Hatice Sözen’e CHP Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarı da kalabalık ekipleri ile birlikte destek veriyor.  Başkan Sözen, 3. Kez çıktığı bu meşakkatli yolda verdikleri destek nedeniyle başta ailesi olmak üzere herkese teşekkür etti. Sözen, “2 dönemdir belediye başkanlığım süresince en zor günlerimde yanımda olan aileme teşekkür ediyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadılar” dedi. Başkanın eşi Hatice Sözen ise, “Manavgat halkımıza hizmet için yola çıktık. Hiçbir güçlük bizi yıldırmaz. Ne yağmur, ne soğuk. İyi günde kötü günde her zaman eşimle bir ve beraber olduk. Başarı hepimizin olacak. Ben eşime ve Manavgat halkımıza her zaman destek vermeye devam edeceğim” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

 

Editör: TE Bilisim