CHP-İYİ Parti ittifakının Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Arslan, Akdeniz GERÇEK’e yaptığı açıklamada 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarını iddia etti.

CİDDİ ANLAMDA ÖNDEYİZ

Seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini kaydeden Arslan, “Adaylar önce bir açıklandı ve geri çekildi bu sürede biraz dağıldık. Ancak ardından şahsıma bu görev verildi ve kısa sürede toparlandık. Şimdi çok iyi gidiyoruz. Zaten Aksu’da matematiksel olarak ciddi anlamda öndeyiz. Burada AKP’nin en son seçimde (Cumhurbaşkanlığı seçimi )aldığı oy 16 bin 200. En son seçimde Halil Şahin’in aldığı oy 12 bin. Ama Halil Şahin, burada çok kötü bir icraat göstermiş ve bu nedenle 12 bin oyun üzerine çıkması mümkün değil. Diğer tarafta İYİ Parti’nin 9 bin, CHP’nin de 8 bin oyu var. Bunların toplamı da 17 bini buluyor. Ben bir de MHP kökenliyim ve 4 bin 800 oyun büyük bir bölümünü de alacağımı düşünüyorum. Çünkü ben bir Ülkücüyüm ve bu vefalı camianın bana sahip çıkacağını düşünüyorum. Ayrıca benim çevremde geçmişte AKP’ye oy veren ancak bu seçimde beni destekleyecek çok önemli bir kesim var. Nasip olursa 22 bin oyla seçimi açık ara alacağımı düşünüyorum” dedi.

YOLSUZLUK İDDİALARI VAR

Genel ekonomik durum nedeniyle vatandaşın tepkisinin büyük olduğunu ve yansımasının sandıkta görüleceğini kaydeden Arslan, “Bunun yanında sürekli değişen söylemlerden ve vaat edilenlerin yapılmaması vatandaşı çok kızdırmış. Kırsal kesimde hal yasasıdan dolayı müthiş bir tepki var. Onu dışında belediye başkanının burada başarısız bir yönetim göstermesi, bazı yolsuzluk dedikodularının çıkması rahatsızlık yarattı. Ama ben bunu tırnak içinde kullanıyorum çünkü benim elimde bir belge yok. Ama bir kaç tane projenin adresi teslim olması çok büyük tepki çekti. Ben vatandaş ziyaretlerimde bu konuya girmiyorum ama her gittiğim yerde bana bunları anlatıyorlar. Ben rakiplerim yanlış bir icraat yapmış olsa dahi bu konuda bir kelime dahi kullanmıyorum. Vatandaşın bu tip olaylara tepkisini sandıkta vereceğini düşünüyorum. Bu yüzden sadece projeleri anlatıyorum” diye konuştu.

BAŞKANIMIN İÇİ RAHAT OLSUN

Durmuş Ali Arslan, partisinin İl Başkanı Ahmet Aydın’ın kendisine olan güvenine de teşekkür ederek, şöyle dedi: “Ben şahsen çok temiz bir geçmişim olduğunu düşünüyorum. Memuriyet hayatından ve yaptığım projelerden hep alnımın akıyla çıktım. Beni tanıyan herkes ne olduğumu çok iyi bilir. Sayın il başkanımın bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım ve Aksu’da seçimi kazanacağım. İçi rahat olsun.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

Editör: TE Bilisim