CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, kamuoyunda CHP ile İYİ Parti’nin Kepez ve Aksu konusunda anlaştığı, Kepez’in CHP’ye Aksu’nun da İYİ Parti’ye verildiğine yönelik haberlerin kesin olmadığını söyledi. Akdeniz GERÇEK’e konuşan Yıldız, İsa Yıldırım olmadan Aksu’da şu saatten sonra seçim almanın mümkün olmadığını ve kolay kolay Aksu’yu bırakmayacaklarını söyledi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Yıldız şöyle konuştu: “Şuan Ankara’da CHP Genel Merkezindeyiz ve görüşmelere devam ediyoruz. Birazdan İYİ Parti Genel Merkezi’ne geçeceğiz ve Koray Aydın ile görüşeceğiz. Eğer Millet İttifakı’nın adayı İsa Yıldırım olmadığı takdirde Aksu’ya almamız çok zor. Biz adayımızı açıklamışız, seçim ofisimizi tutmuşuz. Seçmeni de o doğrultuda yönlendirmişiz. Seçim araçlarımızı sahaya salmışız. Her şeyi ayarlamışız ve şimdi de adayımızı geri çekiyoruz demek İttifak açısından çok faydalı olmaz diye düşünüyorum.”

YILDIRIM OLMADAN KAZANAMAYIZ

“İsa Yıldırım olmadan Aksu’da şu saatten sonra seçim almanın mümkün olacağını düşünmüyorum. Biz de bu yüzden bastırıyoruz. Aksu’yu kolay kolay bırakmayız. Tahminime göre bu pazarlık hafta sonuna kadar sürer.” Kubilay ELDEMİRCİ 

Editör: TE Bilisim