Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (ASMMO) düzenlediği ‘E-Uygulamalar ile ilgili güncel konular’ başlıklı seminer, ASMO Mustafa Özyürek  toplantı salonunda gerçekleştirildi. ‘E-Uygulamalar ile ilgili güncel konular’ başlıklı seminerde Cenk İçer ve Ayhan Akgöz konuşmacı olarak yer aldı.
Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası (SMMMO) Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, seminerin giriş konuşmasında ülke adına işlerin iyi gitmediğini söylerken, “Özellikle son dört ayda dövizin çok şiddetli bir şekilde yukarı çıkması, bütün maliyetlerin yükselmesine ve enflasyonun 17 yıldan bu yana ilk defa ikili haneye çıkması geri dönüşün olmayacağının göstergesidir” diyerek 2019 yılının zorlu bir süreç olacağını vurguladı.



‘SIKINTIYI BİZ ÇEKİYORUZ’
Tayfun Çavdar, ekonominin her sekiz on yılda bir bu halde olmasının nedenin üretim yapılmamasına bağlarken,  “Sadece rant ekonomisi üzerinden yüründüğü zaman her on senede bir sonuçları kuruluşlar olarak biz çekiyoruz” dedi.  
Seminerde Luca Proje Koordinatörü SMMMO Cenk İçer ve İşNET e-Dönüşüm Hizmetleri Müdürü Ayhan Akgöz günümüzdeki tebliğler, taslak tebliğler ve gelecek vizyonundan bahsetti.
Katılımın yoğun olduğu seminerde e-Fatura, e- Arşiv, e-Defter ve defter beyan sistemi konuları gündeme alındı. Dilara AÇİKYİLDİZ

Editör: TE Bilisim