‘Kadınlar Buluşması’na katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Önümüzdeki süreçte çalışan kadınlarımızın sayısını arttırmak için kadın kooperatiflerine rehberlik ve destek hizmetleri de vereceğiz” dedi.


Kadınlar buluşmasına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez güçlü ve mutlu kadınların şehri olsun istiyoruz.” dedi. Kepezli hanımların Şoförler Odası Düğün Salonu’ndaki keyifli saatlerine ortak olan Tütüncü, Dokuma Park’ta açtıkları kadınlar el emeği çarşısının bir benzerini batı mahallelerinde de açacaklarını duyurdu.

 

 

Kepez Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, meslek edindirme kurslarının ve bu kurslara katılım sayısının arttığını belirten Tütüncü, kadınların öğrendiği sanatı ev ekonomilerine kazandırabilmeleri için DokumaPark’ta çarşı kurduklarını hatırlattı. Üreten kadınların daha da nitelikli ortamlarda ev ekonomilerine katkıda bulunmasını sağlayacak, yeni el emeği çarşılarının yakında hizmete gireceğini vurgulayan Tütüncü, “Önümüzdeki süreçte çalışan kadınlarımızın sayısını arttırmak için hanım kooperatifleri kuracak ablalarımıza rehberlik ve destek hizmetleri de vereceğiz” dedi. Kadınlara 7 noktada sabah sporu yapma imkanı getirdiklerini de hatırlan Tütüncü, yeni yılda Yenidoğan Mahallesi’nde yeni bir salon daha kuracaklarını söyledi.  Belediyesinin kadınların yönelik hizmetleri arasında en memnun edici hizmetin Belediye Sağlık Merkezi (BSM) olduğunu belirten Tütüncü, kadın doğum ve çocuk hekimlerinin göreve başladığını söyledi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim