Antalya'da yılbaşı hazırlıkları hızlandı. Başta AVM'ler olmak üzere kent merkezindeki işyerlerinin vitrinleri ışıklarla süslendi.

 

 

Lara bölgesindeki TerraCity Alışveriş Merkezi, içeriden ve dışarıdan binasını ışıklarla donattı. Binanın girişine led ışıktan oluşan 5 metre büyüklüğünde geyik heykeli konuldu. İç alanı da yılbaşı süsleriyle süslendi. Tavandan sarkıtılan yüzlerce renkli top ve led ışık AVM'yi panayır alanına çevirdi. Çocuklar ve aileler için oluşturulan yılbaşı köşeleri ise hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler tarafından ilgi gördü. Alt kata konulan 7 metre uzunluğundaki noel ağacı, ışıl ışıl parladı. Noel ağacının çevresindeki hatıra köşeleri başta çocuklar olmak üzere anne ve babalardan da ilgi gördü.

 

 

Aynı zamanda AVM'nin dışında oluşturulan Wintercity (Yılbaşı Pazar) alanı Antalyalıların ilgi odağı oldu. Evlere yılbaşı süsü almak isteyenler, pazara akın etti. Kimisi kızlarıyla kimileri ise eşleriyle pazarı gezerek ürünleri inceledi. Yılbaşı süslerinin dışında yılbaşı kapı çelengi, hediyelik eşya satışlarının da yapıldığı pazarda, gün içinde değişik etkinliklerde yapılıyor.

 

 

Akşam saatlerinden itibaren DJ performanslara ev sahipliği yapan pazar 20 Ocak gününe kadar açık kalacak. Wintercity'te eğlence ve alışverişin bunlarla sınırlı kalmayacağını kaydeden AVM yönetimi, Antalyalıların sürprizlere hazır olmasını istedi. Suni kar partilerinin yanı sıra, noel baba kostümü giymiş DJ'ler müzikleriyle alışverişe renk katacak.(DHA)

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim