Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) tarafından yeniden Kemer Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Başkan Mustafa Gül, 31 Mart yerel seçim kampanyasının startını,  seçim çalışmalarında gönüllü olarak görev alacak 400 kadın ile birlikte verdi.

KAMPANYADA 400 KADIN GÖREV ALACAK

Kemer Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Başkan Gül ve eşi Neşe Gül, 400 gönüllü kadın için Beldibi Mahallesi’nde bulunan Paloma Foresta Resort Hotel’de bir teşekkür yemeği düzenledi. Gül çiftinin ev sahipliğinde yapılan yemeğe,  CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci,  CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt, belediye meclis üyeleri, gönüllü kadınlar ile aileleri katıldı.

 

“KEMER’İN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Mustafa Gül, “Kemer’e en iyi hizmeti vermek için çıktığımız bu yolda 30 yıldır bizi hiç yalnız bırakmayan çok değerli kadınlarımız ve aileleri ile bu yemekte bir araya gelmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Kemer’in kadınları “Siyasette biz de varız, Kemer’in güzel geleceği için biz buradayız. Kemer’i kötü ellere ve kötü emellere teslim etmeyeceğiz” diyerek seçim kampanyamıza destek verdiler Eşim ve ben hepinize yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.(Haber Merkezi)

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim