Akseki Eğitim Hayratı Derneği ve Güzelsu Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, ilçeye yapılmak istenen maden ocaklarına karşı yaptığı muhalif haberler nedeniyle Akdeniz GERÇEK Gazetesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.


Akseki Eğitim Hayratı Derneği ve Güzelsu Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Akdeniz GERÇEK Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Akkaya ve Sorumlu Yazıişleri Müdürü Songül Başkaya ile görüştü. Ziyarette, Akseki Eğitim Hayratı Derneği Antalya Şube Başkanı Alaattin Eraydın, derneğin yönetim kurulu üyesi Hatem Küçükemiroğlu, denetleme kurulu üyesi İbrahim Ekmekçi ve üye Abdullah Gencer, Güzelsu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan M.Ali Kahyaoğlu ve dernek üyesi Fatma Kahyaoğlu hazır bulundu.

RANTA KURBAN EDİLMEMELİ

Akseki Eğitim Hayratı Derneği Antalya Şube Başkanı Alaattin Eraydın, ziyarette yaptığı açıklamada

ilçeye yapılmak istenen maden ocaklarına karşı yaptığı muhalif haberler nedeniyle Akdeniz GERÇEK Gazetesi’ne teşekkür etti. Eraydın, Türkiye’nin en önemli ormanlarının bulunduğu doğa harikası bölgenin ranta kurban edilmemesini istedi ve Akdeniz GERÇEK Gazetesi’nin bundan sonra da desteğini sürdürmesini istedi. Akdeniz GERÇEK Gazetesi Sorumlu Yazıişleri Müdürü Songül Başkaya ise dernek üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti ve doğanın korunması için her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti. Kubilay ELDEMİRCİ

 

  

Editör: TE Bilisim