Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Güneş Mahallesi'nde yaklaşık 38 bin metrekarelik 3 ayrı konut alanını kat karşılığı satıyor. Yaklaşık 156 milyon inşaat bedeli olan yatırımda, idare ile yüklenici arasındaki paylaşım da belli. 500 bin TL artırmaya esas bedel üzerinden, 13 Aralık Perşembe günü saat 15.00’te yapılacak ihale, Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu’nda kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek. İhale sonucu yapılacak inşaatta yüzde 45 idarenin, yüzde 55 yüklenicinin olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Güneş Mahallesi'nde yaklaşık 38 bin metrekarelik 3 ayrı konut alanını kat karşılığı satıyor. 30 Kasım 2018 tarihli resmi gazete yayınlanan ihaleye göre, Kepez İlçesi Güneş Mahallesi sınırları içerisinde, mülkiyeti Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve 6306 sayılı, “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun” uyarınca “Riskli Alan” ilan edilen ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki yaklaşık 9.7 hektarlık alan içerisinde yer alan 29427 ada 1, 29428 ada 1 ve 29431 ada 1 parsel sayılı taşınmazların üzerinde kat karşılığı yapım işi ihalesine konu taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

 

730 GÜNDE BİTECEK

Sözleşme eki içeresinde bulunan mimari avam proje doğrultusunda projelerin mimari, statik, mekanik, elektrik, peyzaj, sulama, çevre, aydınlatma gibi hazırlanması ve hazırlatılması ve uygulama projeleri doğrultusunda imalatların sözleşmelerdeki mevzuatlara uygun olarak her türlü sorumluluğu ve bedeli yükleniciye ait olacak. Yine sözleşmeye göre,  Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden herhangi parasal kaynak çıkmadan teknik şartnamede belirtilen inşaat ruhsatı alındığı tarihten başlamak üzere 730 takvim günü içinde inşaatın tamamlanması isteniyor.

 

İHALE 13 ARALIK’TA

Kepez İlçesi Güneş Mahallesi'nde yaklaşık 38 bin metrekarelik toplam 3 adet konut alanı için yapılacak ihale, 13 Aralık Perşembe günü saat 15.00’te Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim