ANSİAD’ın geleneksel toplantılarına ‘Patronlar Kulübü’ olarak bilinen Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜSİAD)Başkanı Erol Bilecik konuk oluyor. Bilecik, 11 Şubat Salı günü Antalyalı iş insanlarına hitaben  ‘Yarına Ne Kadar Hazırız? Türkiye’nin Geleceği için Riskler ve Fırsatlar’ konulu bir konuşma yapacak..


Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği’nin geleneksel ANSİAD’ın geleneksel toplantılarına ‘Patronlar Kulübü’ olarak bilinen Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜSİAD)Başkanı Erol Bilecik konuk oluyor. ANSİAD Başkanı Sadi Kan’ın verdiği bilgiye göre, Bilecik, 11 Şubat Salı günü Akra Otel’de düzenlenecek etkinlikte,  Antalyalı iş insanlarına hitaben  ‘Yarına Ne Kadar Hazırız? Türkiye’nin Geleceği için Riskler ve Fırsatlar’ konulu bir konuşma yapacak..

ANSİAD Başkanı Sadi Kan,  toplantıda 2017 Vergilendirme Dönemi Antalya ve Burdur ilk 100 sıralamasına giren ve 2017 yılındaki ihracatlarına istinaden Döviz Kazandırıcı Hizmetler performansı ile ilk 3’e giren ANSİAD üyelerine Takdir Belgelerinin verileceği ödül töreninin de yapılacağını bildirdi.(Haber Merkezi)  


Editör: TE Bilisim