Bir dönem arayla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Menderes Türel, 10. yılın sonuna gelirken tanıtım atağını sürdürüyor. Muhalefet tarafından reklam ve tanıtım faaliyetleri tarafından çok eleştiri alan Türel, partisi tarafından adaylığının netleşmesi sonrasında ev ve işyerlerine kadar ‘Antalya’nın Hizmetkarı Menderes Türel’ kitapçıklarını dağıtmaya başladı

 

TÜREL KİTAPÇIKLARI SAHADA

3. Dönem için adaylığı açıklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçim çalışmalarına çoktan başladı. Tanıtım kitapçıkları sahada dağıtılan Türel, emekli, genç, çocuk ve kadınlar için yaptığı hizmetler, sosyal yardımlar, alt yapı çalışmalarından oluşan farlı kitapçıkları dağıtılırken, muhalefette Türel’in karşısında kimin aday olacağı henüz netleşmedi. Türel’e en çok eleştiri yapılan konu arasında ‘tanıtım’ yer alırken, kitapçıkta bitmeyen yatırımlar da bulunuyor.

 

Tamamlanan ve devam eden yatırımların yanı sıra çoğunlukla kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetler, hizmetler ile sosyal yardımların yer aldığı ‘Antalya’nın Hizmetkarı Menderes Türel’, Antalya’da ev ve işyerlerine dağıtılıyor. AKP Kadın Kolları ve partililer tarafından dağıtımı yapılan kitapçık dikkat çekici. Menderes Türel imzalı mektupla birlikte takdim edilen kitapçıkta, kısmen başlayan ve yapımı devam eden Antalya Ulu Camii, 3. Etap raylı sistem gibi projeler de yer alıyor. Ayrıca vizyon proje diye tanıtılan Boğaçay Projesi’nde de akıbet belli olmazken, kitapçıkta yer alan projelerden.

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ DE TANITIMDA

‘Antalya’nın Hizmetkarı Menderes Türel’ kitapçığının yanı sıra bir de daha küçük boyutlu ‘Destek Sizden, Hizmet Bizden’ kitapçığı var. Bu kitapçıkta da genel olarak sosyal hizmetler alanında çalışmalar dikkat çekiyor. Yine bitmeyen yatırımlar da kitapçıkta. Kepez’de başlayan kentsel dönüşüm projesi, Aksu’da kararı çıkan ama henüz adım atılamayan kentsel planlama ‘Destek Sizden, Hizmet Bizden’de yer alıyor. Karaalioğlu Parkı’nda yapılmak istenen Millet Bahçesi Projesi de yer alan yatırımlar arasında.

GÖRKEM DELLAL

Editör: TE Bilisim