Her Çarşamba ‘randevusuz görüşme’ programıyla komşularıyla görüşen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu hafta; okuma yazma öğrenen kadınlara sertifikalarını verdi, anaokulu öğrencilerini ağırladı

 

Muratpaşa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Uysal, Muratpaşa Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne bağlı 3 Kadın Danışma Merkezi’nde, okuma-yazma öğrenen kadınlara sertifikalarını verdi. Zeytinköy bölgesinde, 1 kreş ve gündüz bakımevi açmayı planladıklarını söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal; “Muratpaşamız’da mutluluğu yükselterek, ailemizi ve kentimizi güzelleştirerek, kendimizi geliştirerek çalışıyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi. Sertifikalarını alan kadınlar da, bugüne kadar çok engellendiklerini ama şimdi ailelerinin de kendileri ile gurur duyduğunu söyleyerek, Başkan Uysal’a teşekkür etti.

 

Minik öğrencilerden teşekkür

Zeytinköy ve Alyazma Kadın Danışma Merkezleri’nde okuma-yazma öğrenen kadınlara sertifikalarını veren Başkan Uysal daha sonra 15 Temmuz Şehitler Anaokulu’nun 5 yaş grubundan oluşan Papatyalar Sınıfı öğrencilerini ağırladı. 15 Temmuz Şehitler Anaokulu Müdürü Tuğba Karabulut Yıldız, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Enver Ülgen’le birlikte gelen minik öğrenciler; okullarına verdiği destek dolayı teşekkür etti. (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim