-Ünlü ceza avukatı ve İYİ Parti’nin Siyasi İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Rıdvan Yıldız, CHP’den aday gösterilmediği için istifa eden ve ardından AKP’den Kemer Belediye Başkan Adayı olduğu iddia edilen Necati Topaloğlu’nu ağır bir dille eleştirdi.


-Yıldız, “CHP’den İYİ Parti’ye ya da DSP’ye geçse eyvallah. Bu geçişe mezhep değiştirme denilebilir ama bu şahıs bu hareketiyle adeta din değiştirdi. Duyduğuma göre AKP’den Kemer Belediye Başkan Adayı olmuş. Şimdi insanlardan ne yüzle oy isteyecek” dedi.


Hukukçu ve siyasetçi Rıdvan Yıldız, CHP’den aday gösterilmediği için istifa eden ve ardından AKP’den Kemer Belediye Bakan Adayı olan Necati Topaloğlu’nun bu kadar çabuk bir şekilde saf değiştirmesini anlamakta güçlük çektiğini söyledi. Akdeniz GERÇEK’e konuyu değerlendiren Yıldız, siyasilerin bu kadar kolay parti değiştirmelerinin halkın siyasetçiye olan güvenini yok ettiğini iddia ederek, “Bazı insanlar benliklerindeki karanlık tutkuların etkisiyle, kişisel hırslarının esiri olup geçmişteki tüm güzellikleri bir çırpıda yok ediyorlar. Böyle olunca da Türk milleti için değil kendileri için siyaset yaptıkları ve kendileri için çalıştıklarını ortaya koyuyorlar” dedi.


DAHA ÖNCE DE 3 KEZ TERK ETTİ

Aynı zamanda İYİ Parti Antalya İl Teşkilatında Siyasi İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Yıldız, Necati Topaloğlu’nun, İYİ Parti’de bir yerlere gelebilmek için kendisine de ulaştığını hatırlatarak, “Ama ben çekimser kaldım. Çünkü bu şahıs daha evvelden kendi istekleri olmadığı için partisi CHP’yi terk etti. Şimdi de doğal olarak kendinden bekleneni yapıyor. CHP’den İYİ Parti’ye ya da DSP’ye geçse eyvallah. Bu geçişe mezhep değiştirme de denilebilir ama bu şahıs bu hareketiyle adeta din değiştirdi. Siyasette bu tip insanların bir yerlere aday gösteriliyor olmalarını da anlamak mümkün değil. Duyduğuma göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in bizzat araya girmesiyle AKP’den Kemer Belediye Başkan Adayı olmuş. Şimdi bu şahıs insanlardan ne yüzle oy isteyecek, bu da ayrıca çok merak ediyorum” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ



1 AY ÖNCE CHP’YE GERİ DÖNMÜŞTÜ!

Daha 1 ay önce CHP’ye geri dönen Necati Topaloğlu’nun, Kemer Belediye Başkan Adayı yapılmaması sonrası ani bir kararla istifa etmesi şaşkınlık yarattı. 

 


Editör: TE Bilisim