-CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkındaki iddialarının CHP’yi karıştırmaya yönelik açıklamalar olarak gördüklerini söyledi.

 

-Duruk, “Bu tür siyasi manevralarla kaos yaratıp Muhittin Böcek’e zarar verebileceklerini düşündüler. Önümüzdeki yerel seçimde CHP’nin Büyükşehir başta olmak üzere birçok belediyeyi almasına engel olamayacaklar” dedi.


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkındaki iddialarının şık bir açıklama olmadığını söyledi. GERÇEK Gazetesi’ne konuşan Duruk, “Bu konuda Konyaaltı Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, gereken açıklamayı yaptı ve söylenenlerin tamamen hayal ürünü ve yalan olduğunu beyan etti. Artık bu saatten sonra başka yorum yapmaya gerek yok ancak şu bir gerçek ki AKP’li İbrahim Ethem Taş’ın yaptığı açıklama hiç şık bir açıklama olmamıştır” dedi.

 

AMAÇLARI CHP’DE KAOS YARATMAK

Duruk, AKP’li İbrahim Ethem Taş’ın yaptığı açıklamanın Cumhuriyet Halk Partisi’ni karıştırmaya yönelik bir açıklama olduğunun açık ve net bir şekilde ortada olduğunu da iddia ederek, “Sayın Muhittin Böcek, partimizin Büyükşehir Aday Adayıdır ve diğer aday adayları kadar şansı vardır. Onun bu adaylığına gölge düşürmek ve kendilerince engellemek için bu tür siyasi manevralara girilmiştir. Kendilerince partimizde kaos yaratıp Muhittin Böcek’e zarar verebileceklerini ve önünü kesebileceklerini düşündüler. Ne yaparlarsa yapsınlar önümüzdeki yerel seçimde CHP’nin Büyükşehir başta olmak üzere birçok belediyeyi almasına kimse engel olamayacak. Bu böyle bilinmeli” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

 

  

Editör: TE Bilisim