-Yeniden CHP’nin Kemer Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Gül, “2019’un 31 Mart’ında Kemer’de halkımızın güvenoyunu alıp büyük bir zafer daha kazanmak istiyorum” dedi.

 

-Gül, “Önümüzdeki yerel seçimde 25 bin civarında oy kullanılacağını düşünüyorum. Hedefim en az 12 bin 500 oy alarak tekrar Kemer Belediye Başkanı seçilmek” diye konuştu.

 

 

CHP Genel Merkezi’nce Kemer Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mustafa Gül, Akdeniz GERÇEK’e iddialı açıklamalarda bulundu. Partisinin kendisine olan güveni boşa çıkarmayacağını kaydeden Gül, seçimi farklı kazanacağını iddia etti.

 

BÜYÜK ZAFERE HAZIRIZ

CHP’nin kendisine bir kez daha görev vermesinin onurunu yaşadığını kaydeden Gül, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki arkamızda koskocaman Kemer halkı ve ailesi var. Kemer halkının, genel başkanımızın, il başkanımızın ve milletvekillerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmamak için 2019’un 31 Mart’ında Kemer’de halkımızın güvenoyunu alıp büyük bir zafer daha kazanmak istiyorum” diye konuştu.

 

RAKİPLERİM RAHATSIZ OLDU

Adaylığının açıklanmasından sonra özellikle AKP kanadından bir takım rahatsızlıklar olmasını doğal karşıladığını kaydeden Gül, “Mustafa Gül’ün CHP’den tekrar aday olması doğal olarak rakiplerini rahatsız edecektir. Bunda şaşıracak bir şey yok. Onlar bizi takip etmeye devam etsinler. Biz Kemer halkının bize verdiği destekle ilçemize daha iyi hizmet etmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

OYLARIN YARISINI ALIRIM

Önümüzdeki yerel seçimde Kemer’de 25 bine yakın seçmenin oy kullanılmasının beklendiğini de hatırlatan Gül, şöyle konuştu: “Kemer’de toplam seçmen sayısı 28 bin civarındaydı. Kullanılan oy ise 23 bin civarında gerçekleşti. Son seçimde bu oyların 10 bin 500’ünü ben almıştım. Bu seçimde de yine 24-25 bin arasında oy kullanılır. Hedefim en az bu oyların yarısı olan 12 bin 500 oy alarak tekrar Kemer Belediye Başkanı seçilmek.” Kubilay ELDEMİRCİ

Editör: TE Bilisim