20. yılını kutlayan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Yeşilçam’ın sevilen filmi Canım Kardeşim’in sonunu değiştirdi

Kasım 1998’de kurulan ve 20. yılını kutlayan LÖSEV, milyonlarca kişinin beğenerek izlediği, yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı, başrollerinde ise Halit Akçatepe ve  Tarık Akan’ın oynadığı Canım Kardeşim filmine yeni bir son çekti. Projede, usta oyuncu Tarık Akan'ı, oğlu Barış Üregül canlandırdı. Filmin orijinalinde Kahraman'ın son isteği olan televizyonu alabilmek için her yolu deneniyor ancak küçük çocuk televizyonu göremeden hayatını kaybediyordu. Ancak LÖSEV'in finalinde, lösemiden kurtulan Kahraman bu kez ağabeyinin kollarında uyanıyor ve birlikte televizyon izliyor.

KAHRAMANLARIN HİKAYESİ

LÖSEV’den verilen bilgiye göre, 1990’lı yıllarda başarı oranı hayli düşük olan lösemi hastalığında bugün yüzde 90’ın üzerinde başarı sağlanabiliyor. “Küçük kahramanların hikayesi her zaman mutlu sonla bitsin diye” sloganıyla paylaşılan kısa film özellikle sosyal medyada büyük ilgi gördü. Film kısa süre içinde binlerce kişi tarafından paylaşıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim