-Belediye-İş Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Kemal Çavuşoğlu, Akdeniz GERÇEK Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

 

-Kendisine güvenip görevi layık görenleri mahcup etmeyeceğini kaydeden Çavuşoğlu, görevini en iyi şekilde yapacağına inandığını da kaydetti.

 

Belediye-İş Antalya Şube Başkanı Kemal Çavuşoğlu, Belediye-İş’in Eğitim ve Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Çavuşoğlu’nun yerine Belediye-İş Antalya Şube Başkanlığına Mehmet Mercan getirildi. Ayağının tozuyla Akdeniz Gerçek Gazetesi’ni ziyaret eden Çavuşoğlu, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Akkaya ve Yazıişleri Müdürü Songül Başkaya ile görüştü.

 

ANKARA’DA GÖREV ALACAK

Kemal Çavuşoğlu, Belediye-İş Antalya Şube Başkanı olarak Antalya’da başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini önümüzdeki süreçte ise Ankara’da mesai vereceğini söyledi. Çavuşoğlu, kendisine güvenip görevi layık görenleri mahcup etmeyeceğini kaydetti. Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Antalya Şube Başkanlığı’na getirilen Mehmet Mercan’ın önümüzdeki süreçte kendisini aratmayacağını da sözlerine ekledi. Songül Başkaya ise Belediye-İş Genel Başkan Yardımcısı olan Kemal Çavuşoğlu’nun Ankara’da başarılı olacağına inandığını kaydetti. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim