Anadolu Kıbrıs İşadamları ve Bürokratları Derneği (AKİBD) Genel Başkanı Selami Polat, MHP’den Kepez Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Polat, MHP’nin daha önce kazandığı Kepez’i bir kez daha almak için yola çıktıklarını söyledi.


DAHA İYİ YÖNETİRİZ

Anadolu Kıbrıs İşadamları ve Bürokratları Derneği (AKİBD) Genel Başkanı Selami Polat, Dialogue Bistro Cafe’de düzenlediği basın toplantısıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Kepez Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. MHP’nin Kepez’de daha önce kazandığı belediye başkanlığını bir kez daha almak için yola çıktığını kaydeden Polat, “Ben şahsen, Kepez’in daha iyi yönetileceğini düşündüğüm için aday adaylığımı açıklıyorum. Kepez’in birçok sorunun olduğunu biliyorum ama biz MHP olarak bu işin üstesinden geliriz. Yeter ki bu görev bize verilsin” diye konuştu. 


MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

Kepez’in bir marka olduğunun da altını çizen Selami Polat, “Kepez çok hızlı bir şekilde büyüyor. 190 bin nüfustan, bugün 603 bine geldi dayandı. Dolayısıyla Kepez’in bu büyümesi sağlıklı bir büyüme olmalı, ilçeye olumlu yansımalı. İşte biz bu yolda Kepez’i marka şehir haline getirmek istiyoruz. Bu konuda da kendimize ve ekibimize güveniyoruz.  Kepez için düşündüğümüz birçok projemiz var. Bunların hepsini hayata geçirmek istiyoruz ancak bunları yaparken önce halkımıza soracağız. Halkımızın istemediği hiçbir şeyi biz de istemeyiz” dedi. Kubilay ELDEMİRCİ


Editör: TE Bilisim