Türk Kızılayı’na destek olmak ve kan bağışında farkındalık yaratmak adına kutlanan Kızılay Haftası’na, AEDAŞ çalışanları da ‘kök hücre ve kan bağışında’ bulunarak destek verdi

 

Topluma sosyal fayda sağlama hedefi ile gönüllülük projelerine özel önem veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), Kızılay Haftası’na çalışanlarıyla birlikte destek oldu. AEDAŞ çalışanları, Türk Kızılayı’na hem kan hem de donör bekleyen hastalar için kök hücre bağışında bulundu.

 

AEDAŞ’tan verilen bilgiye göre, Kök hücre ve kan bağışı öncesinde 5 Kasım Pazartesi günü Kızılay’dan yetkili isimler AEDAŞ’a gelerek kimlerin kan ve kök hücre verebileceği, kan vermenin faydaları ve neden kan bağışına ihtiyaç olduğuna dair geniş bir bilgilendirme yaptı. 6 Kasım Salı günü de AEDAŞ’ın Antalya’daki Genel Müdürlük Binası’nda çalışanların yoğun katılımı ile bağış kampanyası gerçekleştirildi.

 

TÜRK KIZILAYI’NA DESTEK OLMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

Çalışanlara gösterdikleri duyarlılık için teşekkür eden AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu,  “Türkiye’de ve dünyada insani yardım hizmetinde model haline gelen, zor anlarımızda her zaman yanımızda olan Türk Kızılayı’na destek olmak hepimizin görevi. Kan bağışının yanı sıra bu kez kök hücre bağışı da yaparak donör bekleyen hastalara umut olmak ve bu anlamda da bir farkındalık yaratmak istedik” dedi.(Haber Merkezi)

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim